קיצור קיבה ומצב נפשי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה אני צריכה לעלות במשקל?

08/01/2012

ושוב אני אומר שאם זה לא עבד 20 שנה זה לא יקרה כנראה. זה ברור לי שזה לא במקום אבל זה ברור לי גם שזה כלי מזרז ועוזר... תודה בכל אופן ניפגש ב- BMI 40 :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בעינייך הפתרון? - תגובה

שולה זק
    09/01/2012

שוב את חושבת שלילי.את מוכנה לעשות מאמצים לעלות במשקל , קילוגרמים שתצטרכי אחר כך להוריד. במקום לשנות כיוון ולראות איך את פועלת להורדת המשקל ושינויי הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אנחנו כאן לעזור ולעודד, לתת כיוון מחשבה, לעזור להבין את התהליך והמקום בו אנחנו נמצאים.לא בטוח שזו הדרך הקלה בה בחרת להעלות במשקל. אין אף פעם לדעת איזה נזק את עלולה גרום עצמך בדרך. כרגע, לפי דבריי, את בחורה בריאה - תעריכי זאת.
    מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה ומצב נפשי
    08/01/2012

שלום רב,
    אני בת 26.5 עם BMI של 35 ומצב בריאותי תקין לחלוטין. לאחר שקראתי חומר רב על עניין ניתוחי קיצור קיבה אני מבינה שאין כל סיכוי שיאשרו לי מאחר ואין לי מחלות השמנה נלוות. השאלה היא אם מצב נפשי ירוד בגלל עודף משקל הוא לא סיבה מספיק טובה לעבור ניתוח אף על פי שאני "לא עומדת בקריטריונים"?

תודה רבה
    ויום טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה ומצב נפשי

הוספת תגובה

• קיצור קיבה ומצב נפשי - תגובה

שולה זק
    08/01/2012

כפי שכתבת אינך עומדת בקריטריונים.
    כדאי לך לחשוב ברצינות להשתלב בקבוצת תמיכה, לשינוי הרגלי אכילה ולהתחיל גם פעילות גופנית. לגשת לדיאטנית לקבל תפריט שיותאם לך.
    שילוב כל אלה יעזרו לך להכנס למסלול של שינוי אורח חיים והשגת תוצאות חיוביות לטווח ארוך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

08/01/2012

זה לא עבד ב-20 שנים האחרונות, "זרקתי" המון כסף על קבוצות תמיכה ושום דבר לא עוזר!!! אין לזה שום פתרון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי לכיוון החיובי - תגובה

שולה זק
    08/01/2012

גם ניתוח לא יעזור עם החשיבה היא שלילית
    הניתוח הוא כלי ולא במקום.
    אחרי ניתוח צריך להיות במעקב דיאטנית, צריך להיצמד לתפריט דיאטטי, צריך לשלב פעילות גופנית ורצוי להצטרף לקבוצת תמיכה.
    את חייבת לקבל החלטה שאת מביאה לשינוי בהרגלי האכילה שלך ובהתנהלות היומיומית שלך, כך תוכלי להגיע להישגים נאים ולהיות גאה בעצמך.
    תחליטה על "תוצאות ולא תירוצים" ותראי שזה עובד!!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו