צריכה קצת תמיכה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה קצת תמיכה
    ציקי
    11/01/2012

שלום לכולם אני מדפדפת פה בפורם מזה חודשיים בערך,אני מעונינת לעבור שרוול,הייתי אצל הרופא (ציבורי) לפי הבנתי הרופא עמוס,הפקידה הסבירה לי שאני צריכה לחכות לפחות חצי שנה,אם לא יותר,והרופא אין לו בכלל תאריך לתת לי.
    לפני הבנתי בפורמים לקיצור קיבה אנשים שעושים את הניתוח בציבורי מחכים בערך שנה לניתוח,מה עושים? אני כל כך רוצה כבר לעבור את זה,אני רואה פה תמונות של אנשים ואני מעולפת.
    כל כך פוחדת שיעבור כל כך הרבה זמן ואני אתחרט.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה קצת תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    11/01/2012

שלום ציקי,
    האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
    את כותבת באופן מאוד כללי.
    היכן את גרה? לאיזה קופה את שייכת? איזה סוג ביטוח יש לך? לאיזה מנתח ניגשת? באיזה בית חולים?
    לפי פרטים אלו נוכל לנסות לכוון אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק המקסימה

ציקי
    11/01/2012

הי אני מתאימה לניתוח משקל 98 בת 39 גובה 1.44 גרה בירושלים בית חולים שערי צדק רופא מנתח רם שפירא,כבר נתן לי את הפתק הצהוב לאישפוז,רק אמר לי להמתין עד שיזמנו אותי,קופת חולים כללית,מושלם יש לי רק חצי שנה אני צריכה לחכות עוד חצי שנה אם אני רוצה לעבור פרטי עולה 2690 ש"ח שזה לא בשמיים (למרות שאני לא עובדת) נשואה +3 מה עושים????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי דרך נוספת - תגובה

שולה זק
    11/01/2012

תלתלי להדסה הר הצופים ותבררי שם איך את יכולה להכנס לסבב המתנה לניתוח.
    הסכום שנקבת לפרטי הוא סכום נמוך יחסית, אם התור הוא מיידי.צר לי שלגבי תורים איני יכולה להיות יצירתית ולעזור באופן ממשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה

ציקי
    11/01/2012

לא הבנתי איך קשור הדסה הר הצופים ,לבית חולים שערי צדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אופציה נוספת - תגובה

שולה זק
    12/01/2012

תבדקי איפה את יכולה לעבור ניתוח בפרק זמן קצר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נילי

ציקי
    15/01/2012

תודה על תשובתך שמעתי על הרופא בהדסה הר הצופים אבל מלכתחילה הלכתי לרם שפירא שערי צדק והתרשמתי מרופא מקסים ומקצועי,קשה לי עכשיו לעבור לרופא אחר,ומושלם ניתוח דרך השר"פ בכללית אני צריכה שנה שלמה,חסר לי חצי שנה אין לי ברירה אבל אני צריכה לחכות אני אפילו לא יודעת כמה זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה והחלמה מהירה !

נילי
    17/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו