מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה קצת תמיכהציקי11/01/2012
שלום לכולם אני מדפדפת פה בפורם מזה חודשיים בערך,אני מעונינת לעבור שרוול,הייתי אצל הרופא (ציבורי) לפי הבנתי הרופא עמוס,הפקידה הסבירה לי שאני צריכה לחכות לפחות חצי שנה,אם לא יותר,והרופא אין לו בכלל תאריך לתת לי.
לפני הבנתי בפורמים לקיצור קיבה אנשים שעושים את הניתוח בציבורי מחכים בערך שנה לניתוח,מה עושים? אני כל כך רוצה כבר לעבור את זה,אני רואה פה תמונות של אנשים ואני מעולפת.
כל כך פוחדת שיעבור כל כך הרבה זמן ואני אתחרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק11/01/2012שלום ציקי,
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
את כותבת באופן מאוד כללי.
היכן את גרה? לאיזה קופה את שייכת? איזה סוג ביטוח יש לך? לאיזה מנתח ניגשת? באיזה בית חולים?
לפי פרטים אלו נוכל לנסות לכוון אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק המקסימה
ציקי11/01/2012הי אני מתאימה לניתוח משקל 98 בת 39 גובה 1.44 גרה בירושלים בית חולים שערי צדק רופא מנתח רם שפירא,כבר נתן לי את הפתק הצהוב לאישפוז,רק אמר לי להמתין עד שיזמנו אותי,קופת חולים כללית,מושלם יש לי רק חצי שנה אני צריכה לחכות עוד חצי שנה אם אני רוצה לעבור פרטי עולה 2690 ש"ח שזה לא בשמיים (למרות שאני לא עובדת) נשואה +3 מה עושים????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי דרך נוספת - תגובה
שולה זק11/01/2012תלתלי להדסה הר הצופים ותבררי שם איך את יכולה להכנס לסבב המתנה לניתוח.
הסכום שנקבת לפרטי הוא סכום נמוך יחסית, אם התור הוא מיידי.צר לי שלגבי תורים איני יכולה להיות יצירתית ולעזור באופן ממשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
ציקי11/01/2012לא הבנתי איך קשור הדסה הר הצופים ,לבית חולים שערי צדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אופציה נוספת - תגובה
שולה זק12/01/2012תבדקי איפה את יכולה לעבור ניתוח בפרק זמן קצר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נילי
ציקי15/01/2012תודה על תשובתך שמעתי על הרופא בהדסה הר הצופים אבל מלכתחילה הלכתי לרם שפירא שערי צדק והתרשמתי מרופא מקסים ומקצועי,קשה לי עכשיו לעבור לרופא אחר,ומושלם ניתוח דרך השר"פ בכללית אני צריכה שנה שלמה,חסר לי חצי שנה אין לי ברירה אבל אני צריכה לחכות אני אפילו לא יודעת כמה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה והחלמה מהירה !
נילי17/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)