צריכה אותכםםםם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכםםםם
    נונה
    12/01/2012

היי אני שלושה חודשים אחרי שרוול משקלי בהתחלה הייה 126 קילו היום ללאחר 3 חודשים משקלי 97 קילו לאחר השלת 29 קילוגרמים והתקדמות סבבה הגיעה עצירה שמעל חוש ואני מרגישה שלאחרונה התתחלתי לאכול ממש הרבה כל כמה זמן ממש לא כמו בהתחלה האם יש מצב שקרה משהו לקיבה התרחבה או משהו נדפק אני לא יורדת במשקל וזה מתסכל אני צופה במשורוולים ואנשים מספרים על ירידות מהממות ורק אני נתקעת .. מה גם יש לי שאלה האם קיימים עדיין סיכות בקיבה החדשה והקטנה ? אם כן האם הם ישארו שם לכל החיים או שתופרים ואין סיכות כי כל פעם עולה בי החשש שאני יעשה ספורט מסויים ויפתחו כל הסיכות מחלכה לתשובות והפגת חששות תודה לכם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אותכםםםם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נונה - תגובה

שולה זק
    12/01/2012

כל הכבוד על ההצלחה היפה בהורדת קילוגרמים עודפים.
    לא ציינת אם את במעקב דיאטנית. בין השורות אני מבינה שלא - וממליצה בחום לעשות זאת במהרה. לקבל תפריט מאוזן המתאים לך ולהיות במעקב רצוף.
    מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות.
    ברור שמייד לאחר הניתוח אוכלים מעט, בגלל זה גם מומלץ לקחת ויטמינים בחודשים האשונים.
    במהלך הזמן, אנחנו לומדים לשנות הרגלים, אוכלים, כי המטרה היא נפש בריאה בגוף בריא, אבל לא זוללים.
    העצירה עליה את דברת גם מוכרת. הגוף מאזן עצמו. בבגדים תרגישי שינוי , המשקל עומד במקומו אבל יזוז בקרוב.
    לגבי הסיכות. כן יקירתי קו הסיכות שחתך את קיבתך נשאר צמוד אליך לכל החיים חחחחח.
    בהצלחה וסופ"ש נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו