התחלת התהליך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התחלת התהליך
    חלי
    16/01/2012

שלום לכולם,

תודה לכל מי שענה לי. היום סוף סוף התחלתי את התהליך, קיבלתי את הבדיקות מהרופא כבר אתמול והיום קבעתי לי תור לצילום ולאולטרסאונד שיערכו ב- 2.2.12 וב- 14.2.12 בע"ה. הייתי אצל הדיאטנית וקיבלתי ממנה אישור, השבוע אלך לעשות א.ק.ג. וכן הלאה לפי הסדר שהורה לי הרופא. ההרגשה נפלאה, אני סוף סוף מרגישה שלמה עם ההחלטה למרות שעדיין יש לי חששות וזה טבעי. אני מקווה שהשבוע גם אסדר את ביטוח המגן בקופה ו871כך אוכל לעשות את זה באסותא בלב המפרץ. הרופא שלי ד"ר שטיינברג ראובן המליץ לי לאור נסיונו עם מטופלים אחרים לעבור את זה באסותא אצל ד"ר מחאגנה (סליחה אם טעיתי בשם) וכנראה שזה מה שאעשה כשיגיע הזמן לדבר עם הכירורג כחלק מתהליך הבדיקות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת התהליך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה חלי - תגובה

שולה זק
    16/01/2012

את הבידיים טובות
    ואנחנו כאן לעזור לך בהמדך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת התהליך - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/01/2012

שלום חלי
    לא טעית ואשמח להיות לך לעזר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו