ירידה איטית מידי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ירידה איטית מידי?
    תמר נהריה
    17/01/2012

אני חודשיים וחצי אחרי שרוול אצל ד"ר מחג'נה המקסים. ירדתי עד כה 21 ק"ג מ111 הגעתי ל89 ק"ג זה לא לאט מידי.?אני מרגישה שהגוף קצת נעצר. אני אוכלת בערך כול שעתיים ונמנעת מדברים מתוקים ועתירי קלוריות. אבל לא מונעת מעצמי , כדי לא להסחף אז אני טעמת רק ביס קטן מעוגה.אני עובדת עבודה פיזית קשה מאוד לכן אני מגיעה הביתה סמרטוט ואין לי כוח לספורט אחרי זה. אני כול היום על הרגליים סוחבת דברים כבדים וכו' זה עדיין לא בא במקום ספורט וזה די מתסכל אותי. יש למישהו רעיון?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה איטית מידי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמרררררררררררר - תגובה

שולה זק
    17/01/2012

קוראת אותך לסדר!!!!
    את ותיקה כאן. קוראת ולומדת כל מה שנאמר ונכתב שקשור לקצב הירידה שתלוי ב- BMI, במשקל ההתחלתי, בהתנהלות.
    21 קילו וזה מעט לך???? מה חשבת לרדת את כל העודף בארבעה חודשים.
    לאט לאט אבל בטוח ובריא. כנ"ל לגבי ידידנו איתן.
    חשוב לשנות הרגלי אכילה ולאכול נכון....השאר תאמיני לי מסתדר. יורדים במשקל והגוף מעצב עצמו בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה זה בדיוק העניין

תמר נהריה
    17/01/2012

שאני יודעת כבר הכול. התחלטי עם BMI 38.7 . אבל סה"כ אין לי תלונות גם לידידינו איתן אין תלונות הוא באמת משתדל אבל אני עם היד על הדופק איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמרררררררררררר - תגובה - תגובה

הילה כהן
    19/01/2012

מסכימה עם שולה ב100% . קצב הירידה מצוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו