מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ירידה איטית מידי?תמר נהריה17/01/2012
אני חודשיים וחצי אחרי שרוול אצל ד"ר מחג'נה המקסים. ירדתי עד כה 21 ק"ג מ111 הגעתי ל89 ק"ג זה לא לאט מידי.?אני מרגישה שהגוף קצת נעצר. אני אוכלת בערך כול שעתיים ונמנעת מדברים מתוקים ועתירי קלוריות. אבל לא מונעת מעצמי , כדי לא להסחף אז אני טעמת רק ביס קטן מעוגה.אני עובדת עבודה פיזית קשה מאוד לכן אני מגיעה הביתה סמרטוט ואין לי כוח לספורט אחרי זה. אני כול היום על הרגליים סוחבת דברים כבדים וכו' זה עדיין לא בא במקום ספורט וזה די מתסכל אותי. יש למישהו רעיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרררררררררררר - תגובה
שולה זק17/01/2012קוראת אותך לסדר!!!!
את ותיקה כאן. קוראת ולומדת כל מה שנאמר ונכתב שקשור לקצב הירידה שתלוי ב- BMI, במשקל ההתחלתי, בהתנהלות.
21 קילו וזה מעט לך???? מה חשבת לרדת את כל העודף בארבעה חודשים.
לאט לאט אבל בטוח ובריא. כנ"ל לגבי ידידנו איתן.
חשוב לשנות הרגלי אכילה ולאכול נכון....השאר תאמיני לי מסתדר. יורדים במשקל והגוף מעצב עצמו בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זה בדיוק העניין
תמר נהריה17/01/2012שאני יודעת כבר הכול. התחלטי עם BMI 38.7 . אבל סה"כ אין לי תלונות גם לידידינו איתן אין תלונות הוא באמת משתדל אבל אני עם היד על הדופק איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרררררררררררר - תגובה - תגובה
הילה כהן19/01/2012מסכימה עם שולה ב100% . קצב הירידה מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)