שאלות להילה הדיאטנית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות להילה הדיאטנית
    חלי
    17/01/2012

שלום לך,
    1. האם יש צורך לעשות דיאטת חלבונים לפני ניתוח?... פעם ראשונה שקראתי על זה בפורום.
    2. מה משך ההחלמה? (שבועיים בבית?)
    3.אני עובדת 4 שעות ביום, איך מסתדרים עם אכילת כפית אחת של מאכל נוזלי בהתחלה?
    4. מה לגבי תרופות קבועות שאני נוטלת, כגון ברזל, סרוקסט, ויטמין D וגלולות? (אני פקידה בבית מרקחת ואני יודעת מהרוקחת שיש תרופות שבאות בנוזל, השאלה מה אם אלו שלא, האם ניתן לרסק אותם?)

אודה לך על ההתייחסות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות להילה הדיאטנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות להילה הדיאטנית - תגובה

שולה זק
    17/01/2012

עד שהילה תענה
    דיאטת חלבונית מומלצת לפני הניתוח על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר המקל על המנתח בעת הניתוח.
    החלמה היא אישית מאוד. למרות לא ציינת איזה ניתוח את עוברת. בין 10 ימים לשבועיים.
    תיכנסי לשאלות נפוצות ותראי שם הנחיות של הילה לגבי אכילה ונטילת תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות להילה הדיאטנית - תגובה

הילה כהן
    19/01/2012

שלום חלי ,
    1. כמו ששולה ענתה דיאטה דלת פחמימות מיועדת כהכנה לניתוח אצל מנותחים עם כבד שומני על מנת לצמצמו לפני הניתוח. בדקי באולטרסאונד הבטן שלך אם יש לך כבד שומני - אם כן פני לדיאטנית שלך.
    2. משך ההחלמה המומלץ הוא שבועיים - אך הוא אינדיבידואלי וגם תלוי בסוג העבודה בתום שבועיים את כבר תוכלי לאכול יותר מכפית ואפילו מאכלים כמו עוף , טונה וקציצה. אם את עובדת 4 שעות עדיף שתקחי מוצרי חלב לעבודה ואת הארוחות הדורשות לעיסה ממושכת איכלי בבית
    3. ברזל וויטמין Dקיימים בנוזל , גלולות הן קטנות מאד וניתן לבלוע אותן ואת הסרוקסט לא מומלץ להפסיק - לכן התייעצי בבית המרקחתאם מותר לחצות את התרופה ולבלוע אותה כך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו