ניתוח בבית חולים ציבורי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בבית חולים ציבורי
    חלי
    17/01/2012

הערב בדקתי לגבי ביטוח משלים במכבי ונאמר לי שעלי להמתין 12 חודשים לקבלת הזכויות שזה אומר מבחינתי שאינני יכולה לעבור את הניתוח ב"אסותא" אלא בבית חולים ציבורי.
    אשמח לקבל מידע לגבי זמני המתנה לניתוח בבתי חולים ציבורים בכלל ובבית חולים "בני ציון" בחיפה בפרט( שזה בית החולים המועדף עלי מבין השלושה בחיפה, עברתי בו את כל הניתוחים הקיסריים) וכמובן המלצות לגבי רופאים מנתחים. האמת שנלחצתי מאד מהמצב לאור הכתבה השבוע בעיתון לגבי הזיהומים שישנם בחדרי הניתוח הציבוריים וחוסר ההיגיינה של הרופאים וכמובן זמני ההמתנה הארוכים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בבית חולים ציבורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בבית חולים ציבורי - תגובה

שולה זק
    17/01/2012

הרופאים המנתחים בבתי חולים הציבוריים הם הרופאים שמנתחים גם במרכזים הפרטיים.
    את צריכה לברר עם מכבי לאיזה בית חולים ציבורי את מקבלת הפניה/התחייבות ולברר מול הבית חולים והרופא המנתח מה זמני ההמתנה לניתוח.לי ידוע שניתוחים מתבצעים ברמבם ובני ציון.
    לאחר שתקבעי תור למנתח ותעשי את הבדיקות תקבלי תור לניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בבית חולים ציבורי

לינוי
    18/01/2012

שלום חלי. אני עשיתי את כל התהליך ב"בני ציון" כי רציתי להינתח אצל ד"ר מטר - מנהל מחלקה כירורגית בבני ציון. אני יכולה להרגיע אותך שזמני המתנה ממש סבירים. משהו כמו חודשים... אומנם בהתחלה עשו לי מלא בעיות (בית חולים ציבורי...) החל מזה שהגעתי עם הפנייה והיה לי תור לד"ר מטר והיה לי התחייבות לביקור והזמנתי תור חודש וחצי לפני באותו יום שד"ר מטר מקבל בעצמו ביקורים... לא נתנו לי להיכנס אליו. הכריחו אותי קודם כל להזמין תור למרפאה לתזונה (המתנה של חודש-חודשיים), למרות שהסברתי שאני מטופלת דרך קופת חולים שלי אצל דיאטנית שמתמחה בניתוחים בריאטריים - נעמה כפרי, וקיבלתי את כל ההנחיות לפני הניתוח וגם אחרי וגם נמצאת במסגרת קבוצתית, זה לא עזר, הם לא נתנו לי להיכנס לרופא.... והיה יום מבוזבז. אחרי שבוע התחילה השביתה האחרונה...המתמחים לא עבדו, אבל הרופאים... גם לא עבדו, "בגלל שהיה עומס במחלקה" - ככה הוסבר לי למה מבטלים לי ביקור. ועוד פעם ביטלו לי את הביקור.. ואחר כך אמרו לי שהתור הבא הכי קרוב זה בסוף ינואר... הייאוש היה מאוד גדול, אבל...הבנתי שיש גם אנשים טובים באמצע הדרך, צריך רק ללחוץ קצת, לבכות קצת, להתחנן קצת, אבל לא לוותר. בסופו של דבר, גם מי שעובד בבית חולים ציבורי - הם אנשים, והם מבינים את התיסכול שלנו... והם עוזרים. הפקידה כתבה מכתב מיוחד למחלקה, המזכירה של המחלקה הרימה טלפון לד"ר מטר - וזהו, נתנו לי תור, שיחה לפני הניתוח. פתאום התברר שהוא בעצמו גם מבצע ניתוחים, למרות שאמרו לי שהוא לא (!), רק צריך להמתין בסבלנות לתאריך שהוא מנתח. בקיצור, אחרי שכבר קיבלתי מד"ר מטר תאריך לניתוח 15.01, קיבלתי אישור מהביטוח הפרטי שלי.... ונותחתי (בשעה טובה!) בדיוק לפני שבוע ב-11.01 אצר ד"ר מטר ב"אסותא" חיפה...
    זהוא סוף הסיפור.
    שולה יקרה, תודה לך על כל העזרה והמידע שקיבלתי ממך בטלפון בשיחה אישית. שיהיה לי גם בהצלחה בהמשך הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו