מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול לפרסקופיהאלינור נגואקר22/01/2012
אני בת 30, בריאה בד"כ, הולכת לעבור ניתוח שרוול, באופן פרטי במדיקל סנטר, אצל פרופ' רובין.
לאחר שיחה עם חברה שעברה ניתוח דומה בבי"ח ציבורי, נאמר לי שעדיף לעבור את הניתוח במסגרת בי"ח ציבורי ולא פרטי, מכיוון שבבי"ח הפרטי לא ניתנת אותה תשומת לב, והמטרה היא לשחרר כמה שיותר מהר, כדי כביכול לפנות מיטה למנותח הבא. ואילו בבי"ח ציבורי ניתן יותר תשומת לב, והאשפוז יותר ארוך.
אבקש לדעת, אם אכן הדבר? איפה כדאי לעשות בי"ח ציבורי ? או פרטי (ידועה לי ההשתתפות הכספית, וזה מתאים לי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול לפרסקופיה - תגובה
שולה זק22/01/2012בוקר טוב אלינור,
הרופאים המנתחים במרכזים הציבוריים הם הרופאים המנתחים גם במרכזים הפרטיים.
אף רופא ואף מרכז לא מעוניין להגיע לכותרות בגלל סביבוכים אלו או אחרים.
מחזיקים מטופל כמה שצריך. לעיתים טכניקות שונות בפרטי שמאפשר שחרור מהיר יותר.
ההבדל המהותי בין המרכזים הציבוריים לבין המרכזים הפרטיים זה העלות הכספית - השתתפות עצמית. וזמן ההמתנה לניתוח שבציבורי ארוך יותר ולוקח לעיתים חודשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי במדיקל+אשפוז בתל השומר
אולגה22/01/2012אהלן.. מה שחברה שלך אמרה זה ממש שטויות.
את הניתוח עברתי במדיקל סנטר ע''י רובין, ואפשר להגיד שלא החסירו ממני כלום.. באו העירו אותי בבוקר, לקחו אותי לטיול, האחיות היו מקסימות, לא היה חסר לי כלום.. אם הייתי צריכה תרופות הרגעה, תזכורת לקום לשירותים,תזכורת להתקלח, שמפו, סבון ומה לא... אני הייתי שם שלושה ימים <2 לילות> ומשחררים אך ורק כשרואים שאת מצליחה לשתות לבדך ואם יש צורך אז משאירים כמה ימים שצריך...
ויש מיטה מתכווננת ופלזמה :):) חחחח
לאחר שבועיים הייתי מאושפזת בתל השומר בעקבות איזה משו,הייתי מאושפזת שבוע.
אי אפשר חלילה להאשים את הבית חולים אבל אפשר להגיד שלבתי חולים ציבוריים חסר כוח אדם. האחים והאחיות עושים הכל מ-ה-כ-ל!! משתדלים בכל כוחם לתת את כל התשומת לב הדרושה לכל מטופל אך לא תמיד מצליחים מרוב הלחץ... הדבר שבאמת מועיל באמת בתל השומר זה שיש ביקורת רופאים 2-3 פעמים ביום.. מעבר לכך, עדיין הייתי בוחרת להתנתח במדיקל. אין לי שום תלונות...אחלה בית חולים, נקי,סטרילי,ואם הכל טוב אז למה שלא ישחררו אותך צ'יק צ'אק הביתה :) הכי טוב!!
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלינור23/01/2012תודה רבה לכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך טעות
תמר נהריה23/01/2012אני נותחתי בבית חולים ציבורי. קבלתי יחס מקסים מהצוות וכול בוקר זכיתי לביקור של הרופא המנתח. אף אחד לא זירז אותי לפנות את המיטה כמה שיותר מהר, אלה להפך רצו להשאיר אותי יום נוסף אבל אני זו שלחצתי להשתחרר.נותחתי ברמב"ם אצל ד"ר מחג'נה, והכול התנהל בצורה טובה והכי חשוב נתנו לי הרגשה טובה ויחס .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחזק את דבריך..
ליאתול23/01/2012גם אני נותחתי בציבורי (סורוקה) היה נפלא והרופא ביקר אותי פעמיים ביום לפחות - אני מדברת על הרופא המנתח...
אותי לא שיחררו כל כך מהר אלא עד שהיו בטוחים שהכל בסדר (כמעט שבוע) לא זירזו אותי ולא דחקו בי להשתחרר..
חברותי שנותחו בבתי חולים פרטיים מספרות לי שגם שם הטיפול נפלא וברור שבבית חולים פרטי יש יותר צוות על פחות חולים אבל אני הרגשתי דאגה מצד הרופאים בציבורי לא פחות מאשר בפרטי.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)