מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ומחכה ומצפה למי ,למי ,למי....ענת24/01/2012
לד''ר מחג'נה שיזמן אותי.. :)
מחכה מנובמבר לתאריך לניתוח שרוול אוףף , הרבה זמן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצלצל למרפאה ולא להרפות - תגובה
שולה זק24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייגתי..
ענת25/01/2012לא נקבע לי תור, אני לא מבקשת מהיום למחר.. אבל שיתנו לי צפי פחות או יותר פברואר ,מרץ.. זה די מעכב לי הרבה דברים (כמו ניתוח להוצאת פוליפ בכיס מרה ) כמו עבודה שינסתי להתקבל ולא ביטחו אותי כי ממשקל מסויים לא עושים ביטוח ,ו''כאן עובדים עם תלבושת שזה כולל חולצה לבנה מכופתרת וחצאית (ואין את המידה שלך) ועוד הרבה סיבות ... אז הצילו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייגתי.. - תגובה
שולה זק25/01/2012שלום ענת
חברת איזה קופה את ואיזה ביטוח יש לך?"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלאומית
ענת25/01/2012ויש לי ביטוח זהב אבל לא מזמן עשיתי אותו ואני עדיין בתקופת המתנה .., דודה שלי עברה את הניתוח לפני שבועיים בבני ציון ומשכנעת אותי לעשות את הניתוח אצלהם כי שם יש תורים פנויים יותר ( היא ביררה לי עם ד''ר דין וד''ר נדב ) אבל אני מתעקשת על ד''ר מחג'נה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלאומית - תגובה
שולה זק25/01/2012מחזקת את ידייך.
פשוט להיות "נודניקית" לצלצל כל יומיים ואפילו לשלוח פקס ולהסביר את מה שכתבת כאן - על עבודה, פוליפ וכו'. פשוט לקבל תור זה כבר מחזק ונותן קו מנחה לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני לי שאני מנדנדת להם
ענת25/01/2012רותי מקבלת ממני שיחה פעם בשבוע , והיא אומרת לי סבלנות נפגשת עם הרופא רק בנובמבר ..היא לא יכולה לעשות הרבה , ודיברתי עם ד''ר מחג'נה בישתי ממנו להקדים את התור בגלל הפוליפ ועשיתי עוד U.S לראות אם משהו השתנה,ואני לא רוצה להציק לו הוא אדם דיי עסוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתציקי לרותי כל יומיים - תגובה
שולה זק25/01/2012אין דרך אחרת. כמו כן שלחי מכתב בפקס למרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמה טובה!
ענת25/01/2012איזה כייף שיש מישהי כמון שמלווה בכל התהליך.. ישר כח!!
אני אבקש מהכירורג שלי בקופה שיסגנן מכתב ואני אפקסס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)