צריכה אותכם דחוף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכם דחוף
    נונה
    28/01/2012

הייא ני בת 24 אחרי 4 חודשים של שרוול ירדתי עד כה 29 קילו ואני עצורה מעל חודש הייתי פעם אצל דיאטנית בסורוקה ומאז אני לא זוכרת את שמה ולא זוכרת איך להגיע אליה כל אחד מעביר אותי מאחד לשני ולא ניתן למצוא דיאטנית בבית חולים סורוקה מישהו יכול לעזור לי אני צריכה דיאטנית שמבינה שרוול האם אפשר עזרה מישהו אולי מכיר את הדיאטנית מסורוקה בבקשההההההההההההההההה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אותכם דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאתול נא עזרתך - תגובה

שולה זק
    29/01/2012

שלום נונה
    אני אשתדל להשיג את ליאתול בתקווה שתוכל לעזור לך.
    את חברת כללית? עברת את הניתוח אצל דר אובנת?
    תני מעט פרטים שאוכל למצוא לך את הדיאטנית.
    חשוב לדעת לאיזה קופה את שייכת ואיפה עברת ניתוח
    זה שיש עצירה - זה בהחלט טבעי. אל תילחצי. הירידה "כאילו" נעצרת אבל הגוף עובר שינויים ובבגדים בטוח תרגישי שינוי גם ללא מחוגי המשקל.
    בכל אופן כל הכבוד עך היראידה היפה ובהצלחה בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

נונה
    29/01/2012

עברתי את הניתוח אצל דוקטור אובנת ואני בכללית אני חייבת דיאטנית דחוף לא יודעת למה ניראהלי שקוראים לה אלין בכל מקרה צריכה את עזרתכם כדאי לחזור לתלם .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט מאוד

תמר נהריה
    29/01/2012

קובעים דרך זימון תורים תור לדיאטנית בראטרית וזהו. זה מה שאני עשיתי. לוקחים הפניה מהרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאתול ושולה ו

נונה
    29/01/2012

תודה תודה תודה תודה ושוב תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כמה כיף שייש את הפורום הזה בלעדיכים אין כלום באמת !!! מוצאיים מבתי חולים ללא אינפורמציה וללא כל ידע ופה פשוט אפשר לדעת הכל תודה לכולם ובמיוחד לשולה וליאתול התותחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו