שבוע אחרי ניתוח מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבוע אחרי ניתוח מעקף קיבה
    אני
    30/01/2012

שלום לכולם!!! אני מאוד שמחה שהצטרפתי לפורום ושאפשר לשתף פה את האנשים....והעיקר שכולם מבינים אותי פה,כי כולנו עברנו את אותו הדבר. אז הנה מה שרציתי להגיד,אני עברתי מעקף קיבה ביום שלישי ואני כמעט שבוע אחרי הניתוח וזה מרגיש נפלא!!! אני הפסקתי להזריק אניסולין,הפסקתי לנחור בלילה,קל לי יותר ללכת!!! וזה כשהורדתי בסך הכל 6 קילו!!! נאמר את האמת,הניתוח לא קל, אבל בעזרת השם ועם כרורג מצוין עוברים את זה בשלום!!! בהתחלה היה נורא קשה, בהתאוששות הרגשתי כאבים חזקים מאוד,נתנו לי הרבה מורפיום ואני התחלתי להיחנק.לחלק מהאנשים יש תגובה כזו למורפיום - חנק... והיו לי גם בחילות חזקות, הקאתי דם...אחר כך היה נורא קשה בלי מים , הצמא הרג אותי...לקחתי כוס מים,עמדתי מול הקיור ושתפתי את הפה והפנים כל רבע שעה.אבל הנה הגיע היום השלישי לניתוח ומותר היה לשתות 4 כוסות מים או מיץ תפוחים...בחרתי במיץ כמובן...חחח....והנה עבר עוד יום והביאו לי מרק צח וג'לי לאכול ושבעתי מטיפת אוכל !!! היו רגעים קשים אבל הכל הסתדר, ברוך השם!!! עכשיו אני בבית, יוצאת לטיולים בפארק, אוכלת ג'לי, מרק צח, שותה מיץ תפוחים, ואפילו אתמול אכלתי חצי יוגורט 1.5 % שומן, והיום אני אוכל יוגורט שלם!!! קשה לאכול,אני אוכלת לאט מאוד,קפית , קפית....אבל העיקר המטרה - להרזות ולהבריא!!! עבר עלי שינוי גדול בחיים.החיים שלי מתחלקים לשניים, החיים לפני הניתוח והחיים אחרי. והחיים שאחרי טובים הרבה יותר!!! אני מודה לשולה זק ולאולגה שתמכו בי בתקופה צמוד לפני הניתוח,כי הפחד היה גדול!!! אתן מקסימות ותודה לכן על העידוד והתמיכה!!! ואני מאחלת לכל מי ששמן ואומלל שיעבור את הניתוח מציל החיים הזה ויתחיל להנות מהחיים! החלום שלי היה לצאת עם הכלב שלי לטייל בפארק,לא לשבת על הספסל,אלה ללכת, לטייל, והנה הורדתי רק 6 קילו(הרי עבר רק שבוע) ואתמול יצאתי עם הכלב שלי לטייל בגן הוורדים בירושלים! באהבה גדולה, שלכם, קצת רעבה אבל מאושרת!!! אנה . נ.ב. אשמח לתגובות ואשמח לשתף עוד ועוד!!! ושוב תודה לשולה ולאולגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אשמח לענות על כל שאלה לכל מי שעוד לא עבר את הניתוח ועומד לעבור אותו!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע אחרי ניתוח מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד אנה - תגובה

שולה זק
    30/01/2012

נהנתי לקרוא את דבריך.
    מאחלת לך שההמשך יהיה כמו ההתחלה.
    העברתי את דבריך למדור שאלות נפוצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה מזל טוב וכל הכבוד

אולגה
    31/01/2012

על האופטימיות הבלתי מנצחת הזאת!!
    המון המון בהצלחה,וכמובן שתמשיכי לעדכן... בעזרת השם ניפגש במפגש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהניתי לקרוא את דברייך

מירי
    31/01/2012

אני כחצי שנה לאחר מעקף קיבה, ויכולה לעודד אותך שמכאן והלאה דברים רק ישתפרו!!! לאט לאט תתחילי לאכול הכל, ולחזור לחיים "רגילים". המוטיבציה לספורט תגדל אף היא.
    עלי והצליחי!!! מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב !

נילי
    31/01/2012

שלום אנה, אני כל כך שמחה שאת כבר "אחרי" ומרגישה טוב !
    טיפ קטן - כדאי מאוד למרוח קרם פנים וקרם גוף מסוג טוב (בעיקר - קרם לחות).
    אחרי ניתוח צריך לשמור על הגוף ועל הפנים. אני אישית משתדלת לעשות זאת וברוך ה', לא רואים עלי שרזיתי (בכלל). הורדתי רק 15 ק"ג, אבל ירדתי ב-3 מידות, איזה כייף, בקרוב אצלך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו