מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאולגה היקרה!אני31/01/2012
שלום אולגה! אני מאוד שמחה על התגובה שכתבת לי ותודה רבה!!! אז לפני הניתוח תמכת בי מאוד, הסברת לי דברים והעיקר הרגעת אותי! תודה לך! את נשמעת כבן אדם מאוד סימפטי ונחמד! :) אם מותר לי לשאול...מתי עברת את הניתוח?איזה סוג? כמה הצלחת להוריד? אני בת 25 ומעניין בת כמה את? אני מירושלים,ואת? :) ויש לי עוד שאלה חשובה..לא הבנתי כלום מה לגבי המפגש? הבנתי שהוא יהיה ב 8 9 ו 10 במרץ 2012 , אבל איפה זה יהיה? נפגשים באותו יום כולם בפורום או שנפגשים ממש באיזשהו מקום???? אמממ???? ... ושוב תודה על מילותיך ותמיכתך...וכן אמשיך לעדכן בשמחה!!!!! ואני רוצה לומר , בהצלחה גם לך בהמשך הורדת המשקל! עלי והצליחי !!! בסוף כולנו נהיה דוגמניות...חבל על הזמן! חחחחח ...:) אוהבת, אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח איזה נסיכה את..כנסי כנסי
אולגה31/01/2012תאמיני לי את אחת החינניות שיצא לי לפגוש כאן חחח.. דרך המילים רואים את האושר עלייך :)
טוב אז ככה, ניכנס לחקירה חחחח
אני בת 23, מרחובות, עברתי ניתוח שרוול באוקטובר האחרון.. הורדתי מאז 27 קילו ובא לי עוד ועוד ועוד חחח.. יש לי עוד 20 קילו להוריד ואז אני מגיעה למשקל 70,וכל מה שירד משם אין לי תלונות חחח :)
לגבי המפגש, שולה מסתירה דברים היא לא מספרת חחח בטח היא תודיע בקרוב..
תיצא הודעה מפורטת אל תדאגי. שולה בן אדם מדהים, אני בעצמי כבר מתה להכיר אותה..
אם יש לך פייסבוק, את מוזמנת להיכנס אליי- olga malhove
ומההההה עודדדדדדדד רציתי להגיד לך! אני רואה שאת שואלת פה על לחם.. תקשיבי אני התחלתי לאכול לחם בשבועיים האחרונים.. 2 פרוסות ככה כל יום,ותזהרי!!! זה ממכר...
זה פשוט נהיה קל לאכול לחם עם הזמן.. אם את מגיעה לשלב שכבר מותר לך לחם אז תחזיקי את עצמך טוב טוב כי אל תשכחי שאחת הסיבות שהשמנו זה היה גם ה-לחם!
אני מוצאת את עצמי לפעמים חושבת על לחם וזה לא טוב.. אז לאט לאט אל תרוצי.. תתחילי בצנימים ותשתדלי להישאר שם..
קיצר וזהו,דברי איתי וזה :)
בהצלחה נסיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאולגה מרחובות!!
לימור31/01/2012בס"ד
שלום אולגה
אני גם מרחובות , אני מקווה שתגיעי למשקל הרצוי שלך !!
שמחה לשמוע את החיוך שלך מבין השורות !!!!
שאי ברכה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אולגה על התשובה המפורטת- תגובה
שולה זק31/01/2012כל הכבוד לך אישית על ההישגים.
לגבי המפגש עוד טיפ טיפה להתאפק ויבואו הפרטים. מה שחשוב לששריין התאריכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוררררררר
אולגה01/02/2012יש לך פייסבוק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהolgaיקרתי !!!
לימור01/02/2012בס"ד
מתוקה שלי כמה הופתעתי לטובה שאת גרה ברחובות
לגבי פייסבוק - אין לי
אני דתיה ולא מחזיקה דף......
אבל יקרתי אני נהנית מאוד לשמוע את העליזות שלך שקופצת מהמילים !!!
נשתמע!!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)