לנילי המקסימה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לנילי המקסימה!
    אני
    31/01/2012

שלום נילי! מאוד שמחתי לקרוא את מה שכתבת לי! תודה רבה על העיצה! :) קרם פנים אני מורחת כל יום , ומעכשיו אני אתחיל למרוח גם קרם לחות על הגוף! אם יש לך עוד טיפים,אשמח לשמוע אותם! וכל הכבוד לך על ה 15 קג (לדעתי זה אגב המון! ) ועל 3 המידות שירדת!!!!!!! :) הלוואי עלי !!!!!! אם מותר לי לשאול, מתי עברת את הניתוח? בהצלחה בהמשך הדרך!!! רק הצלחות ועליות !!!!!! יש כוח וגם לך כל הכבוד!!! אוהבת, אנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנילי המקסימה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

נילי
    31/01/2012

תודה, אנצ'קה !
    עברתי את הניתוח שרוול קיבה ב-15 לנובמבר, אותו מקום, אותו רופא :). מאושרת עד השמיים, עושה ספורט (עיצוב גוף) פעם בשבוע (רוצה יותר, אבל אין חוג), פעם-פעמיים בשבוע עושה הליכות בקצב נמוך כ-40-60 דקות, מלאה אנרגיות, לא רעבה בכלל, אוכלת בעיקר חלבון (בשר כל הסוגים ודגים, גבינות קשות וחצי קשות אבל ממש קצת) ומרקים, לוקחת ויטמינים וברזל. בקרוב תרגישי גם את את כל השינויים, וגם תראי אותם ממש.
    אני בתור לקוחה של "מתאים לי" ו"קרייזי ליין" עברתי פעם הראשונה ל"לורד קיטש" שלזה אפילו לא ציפיתי :). שימי לב על אזור האגן, בטן, צוור וידיים (מעל המרפקים). עוד חודש תתחילי קצת אמון ספורטיבי (פילאטס, לדוגמה) וסוד הכי גדול - מצב הרוח טוב ! חיבוקים, נלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו