מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה אחרי הניתוחלי01/02/2012
שלום לכולם,
איזה כיף לקרוא את כל התגובות של כולכם , השיתוף והנתינה נותנים הרבה כוח
עברתי את הניתוח בשעה טובה לפני 15 יום 17/1/12 , אני מרגישה טוב, קצת חלשה אבל מקווה שזה יעבור במהרה , רציתי לשאול, האם גם אצלכם היתה חולשה? והאם ירידה של 8 ק"ג זה סביר לתקופה זו.? כמו כן, רציתי לדעת מתי ניתן ללעוס מסטיק?ודבר נוסף ואחרון, איך מעודדים שתיה, אני לא מצליחה לשתות , אני בקושי מסיימת חצי ליטר ביום, ואני מאוד רוצה לשתות אבל קשה לי.
אודה לעזרתכם כתמיד
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק01/02/2012מזל טוב...את אחרי.
ירידה של 8 קג' היא ירידה יפה לכל הדעות. הירידה היא יחסית למסת הגוף.
רצוי לא ללעוס מסטיק בחודש הקרוב. לעיסת מסטיק מגרה את מיצי הקיבה וזה לא רצוי.
לגבי שתיה. שתי מה את אוהבת לשתות....העיקר לשתות. להיות כל הזמן צמודה לבקבוק שתיה. לא שתיה מוגזת ולא לשתות עם קש אלא לגימות קטנות כל הזמן.
בהצלחה בהמשך ונשמח לשמוע על התרדמותך ולעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח
אני01/02/2012שלום לי! מזל טוב! גם אני עברתי ניתוח ממש עכשיו (לפני שבוע ויום).תראי מסטיק לא כדאי כיוון שזה מעודד הפרשת ריר ועלול לגרום לך לתחושת רעב וחבל. ירידה של 8קג זה מצוין!אלופה! אני ירדתי 6 קג בשבוע. גם לי קשה לשתות,אני לוקחת כפית ושותה לאט לאט.אם מותר לך כבר,תכיני לעצמך כוס קפה עם סוכרזית או סוכר לייט (עדיף) עם קצת חלב 1%שומן - זה טעים וזה יעודד שתיה. אני אישית לא יכולה לשתות מים , אבל שותה מיץ תפוחים צלול, תה קר דיאט, חליטות צמחים.תזהרי ממקלות קינמון,דיברתי עם דיאטנית בריאטרית - וזה אסור בתכלית האיסור! וותתחילי לשתות יותר כדי למנוע התייבשות או עצירות. בהצלחה!!!!!! :) בברכה,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה למה אסור קינמון?
לינוי01/02/2012בדיוק אתמול המליצו לי לשתות קינמון מהול במים פושרים, זה עוזר לצרבות האיומות שיש לי (והכדור גסטרו אחד ביום לא עוזר)... עוד לא הספקתי להתייעץ עם הדיאטנית שלי - רק עוד שבועיים יש לי ביקור... אז למה אסור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם שאלה להילה, למה אסור קינמון
לינוי03/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה למה אסור קינמון? - תגובה
הילה כהן03/02/2012לא מומלץ לשתות תה קינמון בשבוע הראשון לאחר הניתוח כי יש לו תכונה של הרחבת כלי דם , מה שיכול ליצור דימום בחלק מהמנותחים כשפצעי הניתוח טרם נסגרו
לצרבת אפשר לקחת שני כדורי לוסק / אומפרדקס / גסטרו של 20 מ"ג (אחד בבוקר אחד בערב) על קיבה ריקה ובהמלצת רופא ניתן לצרוך מינונים גבוהים יותר עד לפתרון הבעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)