3 חודשים אחרי ניתוח טבעת ובהריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• להילה שלום אני גרה בנתניה ואשמח להמ

מאיה ג.
    04/02/2012

להילה שלום אני גרה בנתניה ואשמח להמלצה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת ובהריון
    מאיה ג.
    01/02/2012

שלום אני 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת והיום גיליתי שאני בהריון מה לעשות? ואני סגורה 9CC. ואני מפחדת להשמין,ולא רוצה להזיק להריון?תעזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא אנחנו הכתובת - תגובה

שולה זק
    02/02/2012

מזל טוב
    עם כל הרצון שלנו לעזור לא אנחנו הכתוב.
    פני בדחיפות לרופא נשים ולמנתח.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת ובהריון - תגובה

הילה כהן
    02/02/2012

הי מאיה
    מזל טוב, בשלב מוקדם כזה לאחר הניתוח חשוב מאד לגשת לרופא לדפלציה (ריקון) של הטבעת בדחיפות כדי לאפשר לך לאכול מספיק כדי לקיים את העובר ואותך . יש חשיבות גדולה למעקב דיאטנית ובדיקות דם למניעת חסרים תזונתיים ופגיעה בעובר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה שלום תגובת המשך להודעה ששלחת

מאיה ג.
    02/02/2012

למנתח שניתח אותי?
    כי אם כן,אז דיברתי איתו עכשיו והוא אמר לי שהוא לא יסגור יותר את הטבעת במהלך ההריון,ואמר שאין שום צורך לפתוח כל עוד אפשר לשתות מים,אבל אני מפחדת שאני לא אוכל לאכול מספיק,ושלא אגרום נזק.והאם אפשר איך שהוא להגיע אליך? תודה מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה רצוי שתפעלי על פי הנחית הילה

שולה זק
    02/02/2012

כרגע מה שחשוב זה בריאותך ובריאות העובר ששניכם תקבלו את מה שאתם צריכים ולא לפתח חוסרים.
    גשי לדיאטנית תקבלי תפריט מאוזן להריון וכפי שהילה המליצה לפתוח את הטבעת!!!!!
    לסגור יש זמן אטחרי הלידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה שלום תגובת המשך להודעה ששלחת - תגובה

הילה כהן
    03/02/2012

הי מאיה ,
    אם אני מבינה נכון את סגורה על 9cc - זוהי סגירה גדולה מאד לכל הדעות.
    בעבר נהגו לרוקן את כל הנוזלים מהטבעת בהריון , כיום ההמלצה היא ריקון חלקי על פי שיקול דעתו של המנתח ותחושת המטופלת ויכולתה לאכול את המזונות הנדרשים בהריון (מספיק חלבון , שומנים חיוניים , ויטמינים ומינרלים) ולא רק מים.

במסגרת עבודתי אני מקבלת מטופלים שנותחו בהר הצופים בלבד אך אם תכתבי איפה את גרה אשמח להמליץ על דיאטניות בריאטריות בסביבה .
    כיום לכל קופה יש דיאטניות שמתמחות בבריאטריה (ניתוחי השמנה), אפשר לברר גם שם.
    עד התור לדיאטנית חשוב שתבצעי בדיקות דם : CBC ,Ferritin , FOLIC ACID , B12 vitamin D ,SMAC
    ותגיעי איתם לפגישה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו