מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
להילה שלום אני גרה בנתניה ואשמח להמ
מאיה ג.04/02/2012להילה שלום אני גרה בנתניה ואשמח להמלצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת ובהריוןמאיה ג.01/02/2012
שלום אני 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת והיום גיליתי שאני בהריון מה לעשות? ואני סגורה 9CC. ואני מפחדת להשמין,ולא רוצה להזיק להריון?תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אנחנו הכתובת - תגובה
שולה זק02/02/2012מזל טוב
עם כל הרצון שלנו לעזור לא אנחנו הכתוב.
פני בדחיפות לרופא נשים ולמנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 חודשים אחרי ניתוח טבעת ובהריון - תגובה
הילה כהן02/02/2012הי מאיה
מזל טוב, בשלב מוקדם כזה לאחר הניתוח חשוב מאד לגשת לרופא לדפלציה (ריקון) של הטבעת בדחיפות כדי לאפשר לך לאכול מספיק כדי לקיים את העובר ואותך . יש חשיבות גדולה למעקב דיאטנית ובדיקות דם למניעת חסרים תזונתיים ופגיעה בעובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום תגובת המשך להודעה ששלחת
מאיה ג.02/02/2012למנתח שניתח אותי?
כי אם כן,אז דיברתי איתו עכשיו והוא אמר לי שהוא לא יסגור יותר את הטבעת במהלך ההריון,ואמר שאין שום צורך לפתוח כל עוד אפשר לשתות מים,אבל אני מפחדת שאני לא אוכל לאכול מספיק,ושלא אגרום נזק.והאם אפשר איך שהוא להגיע אליך? תודה מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה רצוי שתפעלי על פי הנחית הילה
שולה זק02/02/2012כרגע מה שחשוב זה בריאותך ובריאות העובר ששניכם תקבלו את מה שאתם צריכים ולא לפתח חוסרים.
גשי לדיאטנית תקבלי תפריט מאוזן להריון וכפי שהילה המליצה לפתוח את הטבעת!!!!!
לסגור יש זמן אטחרי הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום תגובת המשך להודעה ששלחת - תגובה
הילה כהן03/02/2012הי מאיה ,
אם אני מבינה נכון את סגורה על 9cc - זוהי סגירה גדולה מאד לכל הדעות.
בעבר נהגו לרוקן את כל הנוזלים מהטבעת בהריון , כיום ההמלצה היא ריקון חלקי על פי שיקול דעתו של המנתח ותחושת המטופלת ויכולתה לאכול את המזונות הנדרשים בהריון (מספיק חלבון , שומנים חיוניים , ויטמינים ומינרלים) ולא רק מים.
במסגרת עבודתי אני מקבלת מטופלים שנותחו בהר הצופים בלבד אך אם תכתבי איפה את גרה אשמח להמליץ על דיאטניות בריאטריות בסביבה .
כיום לכל קופה יש דיאטניות שמתמחות בבריאטריה (ניתוחי השמנה), אפשר לברר גם שם.
עד התור לדיאטנית חשוב שתבצעי בדיקות דם : CBC ,Ferritin , FOLIC ACID , B12 vitamin D ,SMAC
ותגיעי איתם לפגישה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)