המוצא האחרון- תעזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המוצא האחרון- תעזרו לי
    לילו
    02/02/2012

אני בחורה בת 22 וחצי עם עבר ארוך של אנורקסיה קשה מאוד! לפני כ4 שנים, אחרי פרידה מחבר ובעודי חיילת התחלתי להשמין ובטווח של 7 חודשים עליתי מעל ל30 קילו, סבלתי מההשמנה המיידית הזו רבות - הן מבחינה פיזית של בצקות וכאבים באיזורים שונים בגוף והן מהבחינה הנפשית של חוסר ידיעה איך להתמודד עם קיצוניות שכזו. כבר 4 שנים שאני לא מצליחה לרדת במשקל על אף שניסיתי הכל- קבוצות תמיכה, דיאטניות קליניות, וכו'. אני 1.69 ושוקלת 90 קילו, הbmi שלי הוא מעל ל30 ואני מעוניינת בניתוח, אני יודעת שיש בי את הכוח לשמור על משקל תקין כיוון שהמראה בראי יספק לי את המוטיבציה הדרושה לכך- אני פשוט לא מצליחה להתחיל. אני במרחק נגיעה ממחלות שאינני מעוניינת להגיע אליהן ואני רואה בניתוח הזה אקט שיציל את חיי! מה הפרמטרים על מנת ולהיות זכאית לניתוח?!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוצא האחרון- תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    02/02/2012

לילו היקרה
    את לא בקריטריונים לניתוח.
    את צריכה להחליט לקחת את גורלך בידיים. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    עליך לפנות לדיאטנית, להירשם למכון כושר, להצטרף לקבוצת תמיכה ואף להיות במעקב של פסיכולוג/עובדת סוציאלית.
    אני בטוחה שבשילוב כל הגורמים שציינתי תגיעי לתוצאות רצויות ותהיי גאה בעצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו