מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המוצא האחרון- תעזרו לילילו02/02/2012
אני בחורה בת 22 וחצי עם עבר ארוך של אנורקסיה קשה מאוד! לפני כ4 שנים, אחרי פרידה מחבר ובעודי חיילת התחלתי להשמין ובטווח של 7 חודשים עליתי מעל ל30 קילו, סבלתי מההשמנה המיידית הזו רבות - הן מבחינה פיזית של בצקות וכאבים באיזורים שונים בגוף והן מהבחינה הנפשית של חוסר ידיעה איך להתמודד עם קיצוניות שכזו. כבר 4 שנים שאני לא מצליחה לרדת במשקל על אף שניסיתי הכל- קבוצות תמיכה, דיאטניות קליניות, וכו'. אני 1.69 ושוקלת 90 קילו, הbmi שלי הוא מעל ל30 ואני מעוניינת בניתוח, אני יודעת שיש בי את הכוח לשמור על משקל תקין כיוון שהמראה בראי יספק לי את המוטיבציה הדרושה לכך- אני פשוט לא מצליחה להתחיל. אני במרחק נגיעה ממחלות שאינני מעוניינת להגיע אליהן ואני רואה בניתוח הזה אקט שיציל את חיי! מה הפרמטרים על מנת ולהיות זכאית לניתוח?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק02/02/2012לילו היקרה
את לא בקריטריונים לניתוח.
את צריכה להחליט לקחת את גורלך בידיים. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
עליך לפנות לדיאטנית, להירשם למכון כושר, להצטרף לקבוצת תמיכה ואף להיות במעקב של פסיכולוג/עובדת סוציאלית.
אני בטוחה שבשילוב כל הגורמים שציינתי תגיעי לתוצאות רצויות ותהיי גאה בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)