טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם עד כה ירדתי 19 קילו. ירדתי מ: 135 ל: 116. האם הקצב מהיר? איטי? אני אוכל הכל חוץ מירקות (לא יורד לי כל כך טוב ) לוקח רק מולטיויטמין (זה נראה לי מעט מידי ולכן קבעתי תור לרופא)
אני מרגיש מצוין. אשמח לשמוע תגובות.
שמש הגדול
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד על הירידה. מה שחשוב זה ללכת בדחיפות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך ולהתנהל על פיו ולהיות במעקב צמוד שלה. טוב שאתה לוקח מולטיויטמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר