מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהרעיה03/02/2012
היי
שלום
זהו-עד כאן
הגעתי לרגע שאיני יכולה לשאת יותר את משקלי
לא פיזית ולא נפשית.
אני בת 50 ובכל ימי חלדי ניסיתי אינספור דיאטות,אשר גרמו לי לרזות כ-30,40 ק"ג.
אך ככולם, גם אני שבתי למשקלי הקודם ואף יותר.
מעולם לא סברתי שאפנה לניתוחים או משהו בדומה לזה. היום אני מבינה שתש כוחי לעמוד מול המשקל הנוראי הזה, מבלי יכולת לעשות דיאטה.
וקצת על קצה המזלג: אני בת 50, שוקלת 110 גובה 167, לא בריאה במיוחד, סובלת מלחץ דם גבוה, כאבי פרקים, ועוד.
האם אמצא מזור ליגוני בניתוח?
אשמח לקבל פרטים על איזה ניתוח תמליצו לי.
חולמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל היות עצובה כשיש פתרון
שולה זק04/02/2012שלום לך,
אני עברתי את הניתוח בגיל 51 והשלתי 70 קילו. מאז אני בריאה ומאושרת.
ניתוח לקיצור קיבה, זה הפתרון שיש היום לרפואה להציע למי שסובל מהשמנת יתר חולנית וניסה כל הדרכים לרדת במשקל ולשמר תוצאות לטווח ארון וזאת ללא הצלחה.
תעייני בדפי הפורום האחרונים ותראי דיווחים של הרבה מנותחים טריים וכאלה שבתהליך.
כמו כן אני ממליצה לעבור ולקרוא את כל השאלות והתשובות במדור שאלות נפוצות.
לא ציינת אזור מגורים, איזה קופה שייכת וסוג ביטוח.
מומלץ ללכת לרופא המשפחה לקבל מכתב עם ההסטוריה הרפואית שלך, לקבוע תור לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, שעושה את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו להתייעצות ויחד על פי ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים - תחליטו איזה ניתוח הכי מתאים לך.
מקווה שעזרתי במעט.
אנחנו כאן ונשמח לעזור וללוותך בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רעיה04/02/2012ראשית וכל תודה על ההקשבה
שנית -שייכת לקופת חולים כללית, גרה בירושלים והבטוח הוא פלטינום.
זה יכול לעזור במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)