מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אני עומד בקריטריונים לניתוח???א'05/02/2012
הי אני חייל בן 22 גובה 1.78 שוקל 119 ק"ג עובד בשתי עבודות
אין לי זמן מיותר לעשות ספורט בעבר ניסיתי אבל לא מסתדר
אני אוכל הרבה גאנ'ק פוד ניסיתי בעבר כל מי סוגי דיאטות
אבל שום דבר לא עזר הלכתי גם לדיאטני אבל גם היא לא עזרה לי הרבה
רציתי לדעת האם אני עומד בקריטריונים של ניתוח כלשהוא ??
ואיזה ניתוח הוא הכי מומלץ וההכי יעיל בשבילי?
בתודה מראש א'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא בקרטריונים
תמר נהריה05/02/2012BMI שלך הוא 37.8 כדי לעמוד בקרטריונים צריך BMI מעל 40 או מ35ומעלה עם מחלות רקע כמו סכרת לחץ דם וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתמר מנהריה
א'05/02/2012תמר שלום
רציתי לדעת איך עשית את החישוב של הBMI רק לידע כללי??
ומה אם בכל זאת אני מאוד מאוד רוצה לעשות ניתוח האם יש אפשרות כזאת??
וד"א אני בריא ב"ה בלי מחלות כאלה ואחרות.
תודה רבה על המענה המהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצד ימין של המסך
תמר נהריה06/02/2012יש כול מיני אופציות יש גם מחשבונים בינהם יש מחשבון BMI דרכו תוכל לחשב את הBMI שלך לפי הנתונים של גיל גובה ומשקל ומין כמובן. בהצלחה . בקשר לאישור של הניתוח תתיעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצד ימין בדף כתוב מחשבונים
לימור06/02/2012בס"ד
מצד ימין בדף יש מלבנים שכתוב במלבן ה 9 מחשבונים
תלחץ עליו ותגיע למחשבון BMI
זה חישוב גובה ומשקל
ואז תראה את הBMI שלך
בצלחה
בשאלות נפוצות רשום מי זכאי לעבור ניתוח -תבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק06/02/2012אכן כמו שתמר כתבה לך, אתה לא עומד בקריטריונים לניתוח.
הקריטריונים נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות, שהנחה את הקופות לעבוד על פיהם.
הניתוחים הוכנסו לסל הבריאות, והם ללא עלות כספית בבתי חולים הציבוריים, למי שעומד בקריטרחיונים.
הניתוחים הוגדרו כניתוחים מצילי חיים ולכן הם בסל הבריאות. זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא ניתוח קוסמטי, כך שרק מי שעונה לקריטריונים יכול לעבור ניתוח.
רציתי להפנות תשומת ליבך - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לשנות הרגלי אכילה, לשלב פעילות גופנית ואף להצטרף לקבוצת תמיכה.
כך שהייתי ממליצה לך להחליט שאתה לוקח אחריות לחייך ולגורלך לתלות שלט גדול בחדרך "תוצאות ולא תירוצים".
מקווה שבמעט עזרנו לך כאן, להבין שאתה צריך להתחיל בשינויי אורח החיים ובטוחני שתצליח במשימה ותהיה גאה בעצמך.
בהצלחה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)