מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממש אבל ממש מתלבטתרחובותית07/02/2012
שלום רב,
אני בת 27, גובה 168, שוקלת 145 ק"ג. הגיעו מים עד נפש. חייבת לעזור לעצמי אחרת אהיה עם מחלות ( כרגע ב"ה ללא מחלות למרות כל גורמי הסיכון).
בודקת לגבי ניתוח שרוול אצל ד"ר קיידר אנדרי או ד"ר אסנת רזיאל. המלצות???
רוצה מאוד אך חוששת מהניתוח.
הצעות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו מפחדים ומתלבטים
אמא07/02/2012אבל רק שתדעי שהניתוח ישנה לך לגמרי את החיים. אני כל כך מצטערת על כל השנים שלא עשיתי כלום, ואני רק שבועיים אחרי ניתוח שרוול. חבל לך על הזמן. את בחורה צעירה ותעברי את הניתוח הכי טוב שאפשר!!! נכון שהשבוע הראשון לא קל אבל באמת לא נורא,ומה זה שבוע? ואחר כך יש לך חיים שלמים להנות. אני לא אומרת שהכל דבש. צריך תמיד לשמור, אבל הניתוח עוזר לך בצורה שלא הכרת בשום דיאטה - פשוט אי אפשר לאכול יותר מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתלבטת מרחובות
דבי ב08/02/2012קודם כל חייבת לפרגן על אחוות הפורום....
ולענייננו אני בדיוק שבוע אחרי הניתוח...שזה שבוע לא פשוט אבל מה זה זמן בתכלס הכל עובר איך שלא תסתכל על זה...ממליצה בחום על הניתוח כמובן שגם אחרי הניתוח אתה צריך לשמור ובעצם לעשות סוויץ במוח...אבל זה אכלה דרייב שבעולם מקווה ששיכנעתי את יכולה לשאול מה שאת רוצה בשמחה אעזור...שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו רחובתית זה טוב חחח
אולגה08/02/2012גם אני מרחובות :) אין לך מה לחשוש... תאמיני לי היום אני ממליצה לכל בן אדם שרק חושב על הניתוח שיעשה אותו בלי לחשוש!!!
אני ממש חופרת לאנשים שמתלבטים שיעשו את הניתוח הזה כמה שיותר מהר.
הפחד נעלם ואיתו מגיעות הציפיות, האושר, האופטימיות... המחשבה על חיים חדשים..
ההליכה ברחוב, הישיבה עם חברים, היציאות.. הכל משתנה...
החיים שלי השתנו מקצה אל קצה.. כמובן שגם מבחינה פיזית אבל נפשית זה משו שאי אפשר לתאר..
נכון שבהתחלה טיפה קשה וכמה הייתי מתבכיינת לאמא שלי שקשה לי וכו וכו אבל הנה עוד יומיים אני 4 חודשים אחרי <איך הזמן טסססססססססססס> והשינוי מדהים...
אני באמת באמת חושבת שהניתוח הזה מציל חיים, במיוחד מבחינה נפשית..
ושמעתי שד''ר רזיאל תותחית!!! לכי על זה בכל הכוח.
בכל מקרה, אני תמיד נמצאת פה.. אם תרצי אפילו אפשר להיפגש ואני אספר לך הכל מהכל על מה שקורה ויקרה לך. :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה שאת לוקחת יוזמה - תגובה
שולה זק08/02/2012ואחריות לגורלך ולעתידך.
כל המנתחים מעולים.
את צריכה לחדעת כמה דברים ף
הניתוחים בסל הבריאות ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, לעומדים בקריטריונים (ואת בקריטריונים). במרכזים הפרטיים הניתוחים כרוכים בהשתתפות עצמית.
באיזה קופה את חברה? איזה סוג ביטוח יש לך?,
את סוג ניתוח רצוי להתאים בהתייעצות עם המנתח לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפורית, אורח חיים.
(דר' אסנת רזיאל עובדת רק פרטי, דר' קידר עובד גם בבילינסון)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תודה לכולכן.
רחובותית12/02/2012אני במאוחדת שיא. פניתי לקיידר בבלינסון, קיבלתי ל- 1 ביולי. פניתי פרטי, קיבלתי לסוף החודש הקרוב. קיבלתי דף מלא בבדיקות לבצע לפני שמתחילים. חייבים לבצע את בליעת הבריום או שמספיק את הגסטרוסקופיה. ניסיתי פעם בריום בעבר ולא צלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה. שמעתי על שניהם דברים טובים
טל12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחובותית היקרה
נטלי13/02/2012אני חמישה ימים אחרי הניתוח בת 41, לך עוד יש הרבה שנים לפנייך את עדיין צעירה.
ניתוח זו פרוצדורה מפחידה אבל אם לא תתחילי לקחת את עצמך בידיים את מקצרת את חייך וחבל.
תיהני כל עוד את יכולה וקדימה ואני בטוחה ב 100% שיש עוד הרבה מאוד אנשים שתומכים בך.
גם אני מאוד פחדתי ולקח לי הרבה זמן להגיע להחלטה הסופית.
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)