והבוקר אני בהתבכיינות קלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• והבוקר אני בהתבכיינות קלה
    אולגה
    08/02/2012

אז ככה.. המשקל לא זז!!! ב3 שבועות ירדתי רק קילו.. מה מה נסגר, מה קורה? לא מתאיםם כל העניין הזה... זה מה זה מבעס!!
    עוד יומיים אני 4 חודשים אחרי והורדתי 27 קילו... אני מרגישה כאילו עכשיו ה19 קילו האחרונים הולכים לרדת לאט לאט לאט ועוד קצת לאט... אוףףףף
    מישהו גם נתקל בעצירה כזאת? עצות? משו?

וכן יש לי תפריט מדיאטנית כל חודש אני אצלה אבל אני עדיין לא אוכלת הכל מהכל... לפעמים אני אפילו חושבת שהמעט שאני אוכלת זה הרבה :O

אמרתי כבר שאני בהתבכיינות קלה היום? אז זהו :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

נילי
    08/02/2012

היי אולגה, יקירתי !
    תקני קצת בגדים החדשים :) !
    אני קניתי ומה זה כייף לי !
    שאלה - האם יש לך נשירת שיער ?
    לי יש קצת, אבל יש.....לוקחת ויטמינים ואוכלת מה שצריך, אבל...
    תעדכני איך את מרגישה, מה לגבי ספורט - מה בדיוק ואיפה, ובכלל - מה שלומך.
    נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי יא מקסימה

אולגה
    09/02/2012

חחח נילי כבר קניתי בגדים חדשים חודש שעבר ואני כבר לא שמה אותם :/
    אז אני אחכה עוד קצת ואקנה כבר שאני ארד הכל :) בנתיים אני מבזבזת הכל על נעליים חחחח...
    האמת שלגבי הנשירת שיער נראה לי שיש לי.. כאילו יש לי שיער דליל ותמיד היתה לי נשירה בגלל שהייתי צובעת וזה.. אולי עכשיו היא יותר חזקה אבל זה משו שכבר השלמתי איתו.. אני פשוט מחכה שזה יעבור וזהו..וכן אני לוקחת ויטמינים אבל אני לא ממש שמה לב אם זה עוזר או לא חח..
    ספורט התחלתי לאחרונה אבל הימים האחרונים כל כך קפואים שאני לא מסוגלת לראות את עצמי הולכת ברחוב :/ אף פעם לא חיבבתי מכוני כושר אז אני מחכה שטיפה יהיה יותר נעים ונתחיל לפזז :):) האמת שאני קצת בלחץ כי המשקל זז לאט אבל נקווה שספורט יתרום! בכלל בכללי, אני מרגישה פתאום יותר קלילה כשאני עושה הליכות מהירות וזה.. זה זורם דווקא...
    בקיצור.. חפרתי לך! אשמח כמובן לשמוע גם מה הולך איתך.. כמה הורדת כבר? מה המרגש? איך ההתקדמות? וכו'...
    סופ''ש נעים :):)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב !

נילי
    12/02/2012

אולגה היקרה, שמחה מאוד לשמוע שאת מרגישה טוב !
    גם אני "מבזבזת" על הנעליים :) הצלחתי לקנות חצי-מגפיים ברוחב סטנדרטי ולא של סבתות ! זה כזה כייף. כמה ירדתי עד היום - אין לי מוסג,עד לפני חודש ירדתי 15 ק"ג. אני נשקלת פעם בחודש על המוזניים של רופא משפחה. יש לי מוזניים אלקטרוניות דיגיטליות בבית, אבל לא הצלחתי לכון אותם, משום מה קופץ על הצג 50% ממה שיש בפועל :)חחח. במידות - ירדתי מ-52 ל-46-48. זה מה שקובע בשבילי. עושה פעילות - פעם בשבוע (כי זה מה שיש אצלנו בישוב) עיצוב גוף וארובי, ובשבתות הליכה מתונה במשך שעה. כמובן שיש עוד קניות בסופר שזו גם הליכה של שעתיים לפחות :). לגבי שער שנושר - אתמול הייתי בסופרפארם ורוקח אמר לי כי אי-אפשר לוקחת גם ויטמינים רגילים וגם עוד סדרה לשיער, זה מינון יתר ולא מומלץ. מזל שאני עם קובע (כיסוי ראש), אבל עדיין קצת כואב לראת את השיערות על המסרק כל בוקר....מקווה שזה יעבור מהר. שיהיה לך המשך יום מקסים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה יפה מאוד

תמר נהריה
    08/02/2012

את יורדת בקצב נכון. אני 3 חודשים אחרי וירדתי 25 ק"ג הכול תלוי באיך התחלת את התהליך מבחינת BMI . תחשבי שבאף דיאטה בעולם לא היית יורדת 27 ק"ג בפרק זמן כזה . לדעתי זה ממש יפה לרדת 27 ק"ג ב4 חודשים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מותר גם להתבכיין- תגובה

שולה זק
    09/02/2012

אבל לא ללהגזים חחחחח
    את יורדת יפה מאוד והגוף שלך הוא מכונה משומנת היטב השומר על עצמו. את תרדי בקצב איטי יותר - אבל בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נורא! לכולנו יש מצבי רוח...

אני
    10/02/2012

הי אולגה! לא נורא ....אני שמעתי שהמשקל יורד מהר בהתחלה ואחר כך מתחיל לרדת לאט יותר....זה קורה לכולם על פי מה שהבנתי! ולרדת 27 קילו - אני מורידה את הקובע!!!כל הכבוד לך!!!את חזקה ומצחיקה ונחמדה והכל יהיה בסדר איתך!!! את תרדי הכל!!!!כמו גדולה!!!בהצלחה רבה רבה !!! אני התחלתי לאכול כבר עוף וטונה שאני מעבירה בבלנדר ומרגישה שבעה מאוד...היום הייתי בעונות וקניתי 3 חולצות חדשות...ירדתי מידה....לא קניתי יותר מדי כי בכל אופן הכל יהיה קטן עלי עוד איזה חודש.....שוב בהצלחה ואל תדאגי , לכולנו יש מצבי רוח וכן לפעמים מותר לך גם להתבכיין...זה בסדר....:) שוב בהצלחה בירידה ואני בטוחה שתצליחי!!! באהבה,אנה. הנסיכה....כמו שקראת לי...חחח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו