מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפני ניתוח מלאה בחששותת.. עזרהההקרן08/02/2012
היי לכולםם!!! ממש כיף לראות את הפורום הגיבוש פה והעידוד כמו משפחה...
אני בת 35עם 120 קילו וגובה של 1.61 אמא ל3 ילדים ואחרי לידה 4 חודשיםם הייתי ביעוץ אצל ד"ר מחאגנה המקסים כרגע אני ממש מפחדת מהניתוח מההחלמה וכל ההתמודדות אחרי, אני עושה את הניתוח פרטי שזה אומר שאוטוטו אני בניתוחחח..
מפחדת, חוששת מאוד, מה עושים??? להשאר ככה בטוח לא!!!! ולבד אני לא מצליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח ,מלאה בחששות
קרן08/02/2012רוצה לציין ששני רופאים הזהירו אותי מהניתוח הזה...אז בכלל כולי בפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהניתוח
נילי08/02/2012שלום לך קרן,
את מפחדת וזה בסדר. הזעירו לך הרופאים - גם זה בסדר, חייבים לעדכן אותך על כל התמונה בה את נכנסת. אם תרגישי כי אין לך שליטה על הפחדים - אפשר לפנות לרופא המשפחה והוא יתן לך תרופות הרגעה. את 4 חודשים אחרי לידה, הורמונים משתנים, גוף עובר שינוי, חיים השתנו - את בלחץ, וזה תבעי. בבתי חוילם בדרך כלל יש יועצים פסיכולוגים שעוזרים במצבים כאלה או אחרים, אז יש לך גם אופציה כזו.
למרות הפחדים וחששות, כל הכבוד לך, ברוכה הבאה למגזר שלנו :). אני בתור זאת שהיתה "לפני הניתוח" עוד לא מזמן - מבינה אותך מאוד ! היו לי הרבה חששות ומחשבות במקביל לתהליך הכנה, הכל היה בשקט, לא ספרתי לאף אחד, ובסוף החלטתי לארוז את החפצים אישיים שלי לפני ניתוח, בכדי שבעלי לא יתעסק עם זה במקרה ואם אני לא אחזור....הכל שטויות במיץ עגבניות ! את תעברי את הניתוח, תקבלי את הטיפול הטוב ביותר גם אחרי, בתור אישה ואמא תטפלי באצמך, ולמשפחה שלך יהיו שינויים טובים ותמיכה ממך, תהיה לה אמא חזקה, בריאה, יפה ומלאת אנרגיה ורצון טוב. אני רואה את שינויים במשפחה שלי, יש להם כל יום אוכל טרי מבושל, אין יותר ג'אנג פוד, יש לי יותר כוחות לבלות עם הילדים, אני חוזרת הביתה ובמקום לשכב על הספה אני לוקחת אותם החוצה, מטיילים, מתכייפים....כשחזרתי הביתה מבית חולים, למחרת כבר התחלתי לבשל ולכבס, רק ריצפע לא שתפתי שבועיים (בעלי עזר לי).
בקרוב אצלך ! רפואה שלמה, החלמה מהירה ו הרבה בריאות לך ולמשפחתך !
בברכה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות מהניתוח
קרן08/02/2012וואי איזה כיףף!!!!! תודה נילי אני כל כך רוצה להיות אחרי ולדעת שהכל עבר בשלום...
בכל זאת יש לי אחריות ל3 ילדים ואני חייבת להיות שם בשבילם ובריאה וקלילה איתםם תודה על העידוד והתמיכה ...:) כמה זמן את אחרי??? איך ההחלמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה
נילי08/02/2012אני כמעט 3 חודשים אחרי ניתוח, החלמה היתה מהירה. היו קצת כאבים מייד אחרי ניתוח, אז קבלתי מכשיר עם הכפתור לחיצה להזריק את התרופה להפחתת כאבים. למחרת החזרתי אותו, והסתפקתי בתרופות פחות חזקות. 3 ימים אחרי ניתוח חזרתי הביתה ומאז מיום ליום האושר רג גודל :). הסוד של הצלחה - לעקוב אחרי המלצות של הדיאטנית ולא לנסות "לעקוב את הניתוח". אני אוכלת הרבה בשר ודגים, קצת ירקות ומיץ אשכוליות סחות, שותה מים, חליטות, תה עם לימון ודבש, קצת נס וקפה שחור עם חלב. כשאני רואה ברחוב או במקופ כל שהוא אנשים "שמנים" אני בקושי מתעפקת בכדי לא לצעוק "לך לניתוח, אתה מבזבז את החיים שלך, זורק את עצמך לפח !!!!".
קצת יקצוני, אני יודעת. אבל זה מה שאני מרגישה.
אנחנו כאן, הרבה בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לפחד!!! באמת אין סיבה
אמא08/02/2012לרופאים ה"רגילים" יש נטייה לשלול כל מה שהם לא מכירים... תדברי עם רופא שמתמחה בבריאטריה ותשמעי רק המלצות חמות.
מאוד טבעי שמפחדים. גם שהולכים לעשות בדיקת דם הלב שלי דופק חזק ואני מפחדת. אני לא אומרת שניתוח זה בדיקת דם אבל התהליך הוא הרבה יותר קל ממה שחושבים. אני סה"כ שבועיים אחרי הניתוח אבל אין לי ספק שעשיתי את הדבר הכי נכון לעצמי והכי נכון למשפחה שלי. 3 ילדים שגדלים עם אמא שמנה לא מקבלים ממנה את המקסימום!!! אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך אבל מגיע גיל שהם קצת מתביישים בפני החברים שלהם שיש להם אמא שמנה....וגם כדוגמא אישית - למה שהם ישמרו על אורח חיים נכון אם אמא לא משמשת דוגמא? יש לי כזה מצב בבית עם בן שהוא שמן מאוד ותמיד "זרק" לי מה את רוצה ממני? זה הכל ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות מהניתוח
קרן08/02/2012בכל זאת זה עדיין מפחיד!!! יש סיכונים לא??? הפחד הכי גדול שהילדים יעירו נקווה שהכל יהיה בסדר אמןןן ותודה מכל הלב על העידודדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהחלט נורמלית לחלוטין - תגובה
שולה זק08/02/2012לפחד ולחשוש מאוד אנושי ולגיטימי.
מאידך יש לך את המשפחה הגדולה כאן שעברה את התהליך וכל אחד כבר בשלבים שונים.
קראי גם את השאלות הנפוצות וכנסי לכאן מתי שבא לך וניתן לך חיזוקית וחיבוקית וכל מה שאת צריכה בכדי להתחזק . היי גאה בעצמך שלקחת את גורלך בידים למענך ולמען ילדייך.
חוץ מזה את בידיים טובותץ
סבהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
קרן08/02/2012תודה שולה על העידוד!!!! כשאני ניכנסת לכאן, בא לי מחר לעבור את הניתוח..
לקרוא כמה זה עשה טוב לאנשים, הייתי רוצה כבר להיות אחרי ולא להתמודד עם החששות והפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב להיות רגועה- תגובה
שולה זק08/02/2012קרן לזמן יש טבע מבורך
הוא לא נעצר וממשיך הלאה.
חוץ מזה החיפזון מהשטן!!!
תגמרי בדיקות ותתאמי מוכעד עם המנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולנו יש חששות לפני ניתוח....
אני10/02/2012שלום קרן!שמי אנה ואני עברתי את הניתוח לפני שבועיים...לא היה קל אבל הנה אני אחרי ומרגישה מצויין.בלי סכרת,בלי לחץ דם,בלי דופק מוגבר מדי,ללא נחירות וללא כל הסבל הזה שהיה לפני הניתוח! החיים הופכים למאושרים יותר אחרי הניתוח. זה ניתוח מציל חיים וזו אכן לידה מחדש!!!כבר ירדתי מידה, הורדתי 10 קילו בינתיים...:) אני מאחלת לך המון הצלחה!!!!תהיא גיבורה והשם יעזור לך !!! בברכה,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה!!!
קרן14/02/2012תודה על העידוד!!! החלטתי שאני הולכת על זה ובגדולללל
בלי פחדים ובלי לשבור את הראש במחשבות , רוצה להיות כבר אחרי...
למה קשה???? אומרים שהכאב הוא לא כל כך נורא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)