למי לפנות?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למי לפנות?
    טניה
    09/02/2012

שלום לכולם. אנדקס שלי 36.6 , בזמן אחרון התחלתי להרגיש פחות טוב מהרגיל- אין כח לכלום, ראש מסתובב לי, פתאום אני כאילו נופלת. חשוב לציין שיש לחלק מהמשפחה סכרת, אחי מגיל שנתיים על זריקות 3 פעמים ביום. חושבת לכיוון הניתוח. למי לפנות? הבנתי שאם אינדקס שלי מגיע לי ניתוח, רק אם יש סיבוכים. איך אפשר לדעת מה זה סיבוך? כל השיחות המיותרות על דיאטה - סתם שטויות. בזבזתי מלא כסף על קסניקאל, לקחתי ריטלין של ילדה שלי כדי להפחית את התאבון - לא עוזר כלום. מורידה 3 קילו מוסיפה 5. אשמח אם אקבל יעוץ מנסיון - איך מתחילים, לאיזה רופא פונים, באיזה בית חולים (אני גרה בנהריה) מנתחים? תודה לכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי לפנות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שולה בטח תענה לך בהרבה. בנתיים...

אולגה
    09/02/2012

1. פניה ראשונה לרופא משפחה-בכל מקרה הוא חייב להוציא טופס על ההיסטוריה הרופאית שלך.
    2. בנוסף,לבקש ממנו הפניות לכל הבדיקות שאת צריכה לעשות לפני הניתוח.. לא משנה ציבורי/פרטי
    3. לפי הקופת חולים לראות איפה מנתחים ומי מנתח ולהתחיל לתקתק עניינים :)
    זה פחות או יותר ממה שאני זוכרת..
    אבל הצעד הראשון הוא כמובן רופא ממשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    09/02/2012

טניה שלום,
    בכדי לעבור ניתוח צריכים לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי.
    BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
    רק אפנה את תשומת ליבך שניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד!!!.
    צריך להיות במעקב של דיאטנית, לקבל תפריט מתאים ולשמור דיאטה - כן כן אי אפשר בלי "השטויות" האלה וכן צריך לשלב פעילות גופנית.
    אז תחליטי שאת לוקחת ברצינות את נושא שינוי הרגלי האכילה שלך ותופסת פיקוד על גורלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו