מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה עזרה - המלצה...דינה12/02/2012
שלום לכולם,
אני כבר כחצי שנה מתלבטת אם לעשות ניתוח לקיצור קיבה.
אני בת 24, גובהי 155 ומשקלי 110. הייתי אצל דיאטנית והיא המליצה לא לעשות את הניתוח מכיוון שיש השלכות להריונות בעתיד, לא נראה לי שהיא כ"כ מבינה בזה כי אחרת הרבה נשים לא היו מסתכנות ועושות את הניתוח לקיצור הקיבה.
הייתי רוצה לקבל המלצות לרופאים שעושים ניתוחים מסוג זה באסף הרופא או בקפלן, וגם הייתי שמחה שמישהו יסביר לי מאיפה אני מתחילה, למי אני צריכה ללכת בשביל לקבל ייעוץ.
בתודה מראש לכולם, דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית אחרת...
טל12/02/2012עדיף דיאטנית בריאטרית שזאת דיאטנית שמבינה בניתוחים האלה, אני אומרת לך חד משמעית לעשות!!! יש בפורום הזה כמה מנתחים נפלאים. אני נותחתי אצל מנתח, פרופ' רובין, אבל הוא גם לא בבית החולים שאת רוצה אלא בתל השומר וגם עליו כמו על הכירורגים שפה, ממליצה בחום.
אלה פשוט חיים אחרים אח"כ וזה לא פוגע בהריונות, את בסה"כ לא יכולה להיכנס להריון בשנה הראשונה שאחרי הניתוח, את בסה"כ בת 24, כך שיש לך זמן... :-)
שיהיה המון בהצלחה. גם אחותי אגב עברה את הניתוח חצי שנה אחרי אצל מנתח אחר, היא בצפון, אני במרכז ושתינו מאוד מאוד מרוצות. הכל אחרי הניתוח כמובן תלוי בך, זה לא ניתוח קסם!
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - המלצה... - תגובה
שולה זק13/02/2012הרבה נשים עם בעיות פוריות שנמצאות בהשמנה חולנית עוברות ניתוח על מנת לפתור בעיית פוריות.
לא ציינת חברת איה קופה את ואיזה סוג ביטוח יש לך.
כל הרו]אים בתחום הם מומחים ומומלצים.
עליך לקבל מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך ולקבוע תור לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
יש מרפאה בריאטרית בקפלן, אסף הרופא, וולפסון, תל השומר, איכילוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דינה13/02/2012גם דבר שלא ציינתי זה שאני ובעלי לא יכולים , יותר נכון לא רוצים להביא ילדים בדרך הטבעית אלא בהפריה חוץ גופית מכיוון שלבעלי קיימת מחלה גנטית שאנחנו ממש לא מוכנסים לסכן את ילדנו... יכול להיות הניתוח לקיצור הקיבה יכול לסבך את כל העניינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)