מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אינפורמציה לגבי ניתוחתמיר14/02/2012
שלום לכם אנשים יקרים.
אני מעוניין בניתוח קיצור קיבה הקרוי שרוול.
עברתי את כל התהליכים, אם זה בדיקה פסיכיאטרית,בדיקות דם,והיום,גם בדיקת וק"ט קיבה. (כ"כ מגעיל, כמו לשתות חומוס,אבל מתוק D: )
הייתי אצל המאבחן הראשי בת"א בקניון רמת אביב והוא אישר לי את הניתוח לאור מצבי הבריאותי.
רמב"ם קבעו לי תור לפגישה ל 24 במרץ.
ברצוני לקבל את כל האינפורמציה לגבי הניתוח...
כמה זמן יקח לי להכנס לחדר הניתוחים לאחר הפגישה הקרבה?
מהו זמן ההתאוששות?
מתי אוכל להתחיל בפעילות ספורטיבית?
מהם הסיכונים (אם יש) בניתוח?
אני בלחץ מטורף,אני מבין שזה טבעי שבן אדם נלחץ כי אחרי הכל אף אחד לא אוהב שנכנסים לו לתוך הגוף.. אבל עדיין הלחץ והפרפרים בבטן משגעים אותי :)
צירפתי תמונה למעוניינים לראות איך אני ניראה :)
אשמח לאינפורמציה מעמיקה :)
תודה רבה. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמיר
תמר נהריה14/02/2012גם אני עברתי את אותו ניתוח ברמב"ם אצל ד"ר מחג'נה. קודם כול הצוות במחלקה הכירורגית מקסימים, ואתה בידיים טובות. אחרי הפגישה עם הכרורג יקבע לך פגישה עם רופא מרדים שגם אליו תקבל מספר בדיקות כמו, א.ק.ג, ואם יש צורך אז בדיקות דם נוספות.
לאחר הפגישה עם מרדים יקבע לך תאריך לניתוח. זה לוקח בערך חדשיים עד שלוש. לפניי הניתוח תצטרך להיות שבועיים בדיאטה דלת פחממות על מנת להקטין את הכבד, כדי לסייע למנתח היות שמזיזים את הכבד במהלך הניתוח. ביום של הניתוח תעבור קבלה, בדיקות נוספות אם יש צורך, כדי שתגיע לרופא הכרורג מוכן עם בדיקת ו.ק.ת (צילום קיבה, ושת,תריסריון) איסוף שתן לכולטיזול, ואולטרסאונד בטן עליונה. במהלך הפגישה איתו יקבע לך סוג הניתוח שמתאים לך (לא דווקא שרוול, יש עוד סוגי ניתוחים) . פעילות גופנית אפשר להתחיל אחרי חודש וחצי חודשיים, פעילות קלה כמו הליכה(ג'וגינג) בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה לגבי ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/02/2012שלום תמיר
איזה קופ"ח אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאומית ..
תמיר15/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה..
תמיר15/02/2012כבר קרוב לחמש שנים שאני לוקה במחלה של תת פעילות בלוטת התריס.
כל שבוע אני לוקח 8 כדורי אלטרוקסין 100 מיקרוגרם (אחד כל בוקר, שתיים בבוקר שבת).
רציתי לשאול האם תהיה התנגשות או משהו אחר כתוצאה מהניתוח?
האם תת הפעילות למרות שאני נוטל כדורים,תפריע לירידה שלי במשקל?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה.. - תגובה
שולה זק16/02/2012אין סיבה שלא תנותח בגלל הבלוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הניתוח בע"ה אני יעבור..
תמיר17/02/2012אבל רציתי לשאול האם תת פעילות של בלוטת התריס תפריע לירידה שלי במשקל למרות הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הניתוח בע"ה אני יעבור.. - תגובה
שולה זק17/02/2012אני מניחה שתקבל טיפול ותהיה מאוזן והירידה תהיה הדקגתית ובריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הניתוח בע"ה אני יעבור.. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2012שלום תמיר,
כל עוד הבלוטה מאוזנת אין בעיה בירידה במשקל.
אני עובד עם לאומית מושלם. אשמח להיות לך לעזר. תוכל לקבוע תור באסותא - לב המפרץ חיפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תמיר
טניה18/02/2012אני בדיוק מתחילה את התהליך. אבל יש לי בעיה - האינדקס שלי פחות מ 40 - הוא רק 36-37. אתה בתמונה נראה לי גם לא ממש גדול. שאילה לי אילך - האם זה נכון ואתה התקבלת לניתוח בכל זאת.? ועוד לגבי ניתוח עצמו - לי אין עדיין נסיון אבל שמעתי מכמה אנשים שצוות ברמב"מ הוא ממש טוב ויש רופא - נראה לי מוחמד שהוא ממש סוף הדרך ואם יש אפשרות בחירה אז רק הוא. בהצלחה ותעביר תמונה גם אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטניה
תמיר19/02/2012שלום גם לך...
לגבי אינדקס הBMI שלך אני לא ממש יכול לעזור לך מכיוון שלי נתנו אינפורמציה פשוטה ובסיסית , התנאים לקבלת ניתוח הם :
35 BMI - בליווי מחלה (סוכרת וכו'..)
או
40 BMI ומעלה.
אולי בתמונה אני לא ממש ניראה גדול,זה נכון,לכל אחד יש את התמונות שלו.. ובמקרה אני מעל 40 BMI , לכן קיבלתי את הניתוח כי אני עומד בקריטריונים לקבלת ניתוח (אלו קריטריונים שאותם עדיף לא לשמור :] )
ובקשר למנתח, אני בע"ה רוצה להיות מנותח בבית חולים רמב"ם בחיפה.
עוד פחות מחודש נקבעה לי פגישה עם המנתח ששמו ד"ר בשארה.
המון אנשים שאני מכיר,אפילו כאלה שלא עברו ניתוח קיצור קיבה, המליצו לי על ד"ר בשארה בגלל הידע המצויין שלו בתחום.
ובעזרת השם אני גם יעלה תמונות לפני אחרי.. לך ראשונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)