שאלה לגבי הטבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הטבעת
    אילה
    15/02/2012

שלום רב לכל חברי הפורום!! נותחתי עי ד"ר אבינוח ב 30/11/11 . כרגע סגורה על 8. בבוקר איני מסוגלת לאכול כלום אפילו ביס קטן מחביתה לעס היטב נתקע ועושה לי כאבים חזקים לפעמים עובר תוך כמה דקות והיום פעם ראשונה שהקאתי כי לא יכולתי לסבול את הכאב. הבעיה היא כזו בבוקר באמת אני לא יכולה לאכול כלום -וזה טוב מבחינתי- רק קפה מים וכו'. הבעיה היא שבצהרים כשאני חוזרת מהעבודה בשעה 15:00 אני יושבת לאכול והכל עובר כאילו אין טבעת גם כמות וגם סוג- לחם שניצלים סלטים... עד הערב אני יכולה לאכול בלי שום הגבלה!!!! האם הטבעת לא סגורה מספיק? האם משהו לא תקין? למה בבוקר אני לא אוכלת ובערב טוחנת?? אוףףףףףףףףףףףףףףףף

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הטבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הטבעת - תגובה

שולה זק
    15/02/2012

מוכרת התופעה אצל מנותחי טבעת שבבוקר הקיבה "ישנה" ולוקח זמן עד שאפשר לאכול בבוקר.
    אני חושבת שעליך ללכת לדיאטנית ולקבל תפריט ולאכול כל 3 שעות מנות קטנות. ביסים קטנים וללעוס היטב. עליך לשנות הרגלי אכילה. לא לאכול כל היום ולטחון בערב - זה כשלון ודאי לניתוח שעברת.
    עליך להיצמד לתפריט ולשנות במיידי הרגלי אכילה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו