שאלה לדיטאנית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לדיטאנית
    אלה
    15/02/2012

אני כחודש לפני ניתוח ומשבוע הבא אני צריכה להתחיל בדיאטה דלת פחמימות שקיבלתי. בדיאטה כתוב שאסור עגבנייה וגמבה אבל יש שם 2 פרוסות לחם ביום ועוד כמה דברים שמכילים פחמימות יותר מעגבנייה מסכנה ביום.. שאלתי היא האם אני יכולה לאכול עגבניה ולוותר למשל על פרוסת לחם ביום? כמה "נורא" יהיה אם אוכל עגבניה ביום או שזה משהו שאסור בתכלית האיסור?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדיטאנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהילה תענה שאלה לדיטאנית - תגובה

שולה זק
    15/02/2012

תיכנסי לשאלות נפוצות תמצאי שם תפריט לשמירה לפני ניתוח . תפריט חלבונים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדיטאנית - תגובה

הילה כהן
    18/02/2012

את יכולה להחליף פרוסת לחם בשלוש עגבניות בינוניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו..

אלה
    19/02/2012

המליצו לי להתחיל לקחת את הויטמינים שצריך אחרי הניתוח כבר עכשיו מכיוון שהדיאטה הזו לא מאוזנת. יש לי מספר שאלות בנושא שאשמח אם תוכלי לעזור לי.
    1. בהמשך להמלצות פה קניתי מולטי ויטמין של ילדים (הדובונים). כמה אני צריכה לקחת ביום?
    2. מה התפקיד של המגנזיום שאני צריכה לקחת?
    3. האם חובה להתחיל עכשיו או שבאמת אפשר לחכות לאחרי הניתוח?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו.. - תגובה

הילה כהן
    22/02/2012

עקרונית ניתן לקחת מולטיויטמין אחד לבליעה או שני דובונים של ילדים אחרי ארוחה אחת שתבחרי
    אני לא יודעת למה המליצו לך על מגנזיום האם קיים חוסר או רק כי לא תאכלי הרבה דגנים? אם לא קיים מחסור מולטיויטמין מספיק לדיאטה דלת פחמימות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו