מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לדיטאניתאלה15/02/2012
אני כחודש לפני ניתוח ומשבוע הבא אני צריכה להתחיל בדיאטה דלת פחמימות שקיבלתי. בדיאטה כתוב שאסור עגבנייה וגמבה אבל יש שם 2 פרוסות לחם ביום ועוד כמה דברים שמכילים פחמימות יותר מעגבנייה מסכנה ביום.. שאלתי היא האם אני יכולה לאכול עגבניה ולוותר למשל על פרוסת לחם ביום? כמה "נורא" יהיה אם אוכל עגבניה ביום או שזה משהו שאסור בתכלית האיסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה שאלה לדיטאנית - תגובה
שולה זק15/02/2012תיכנסי לשאלות נפוצות תמצאי שם תפריט לשמירה לפני ניתוח . תפריט חלבונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדיטאנית - תגובה
הילה כהן18/02/2012את יכולה להחליף פרוסת לחם בשלוש עגבניות בינוניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו..
אלה19/02/2012המליצו לי להתחיל לקחת את הויטמינים שצריך אחרי הניתוח כבר עכשיו מכיוון שהדיאטה הזו לא מאוזנת. יש לי מספר שאלות בנושא שאשמח אם תוכלי לעזור לי.
1. בהמשך להמלצות פה קניתי מולטי ויטמין של ילדים (הדובונים). כמה אני צריכה לקחת ביום?
2. מה התפקיד של המגנזיום שאני צריכה לקחת?
3. האם חובה להתחיל עכשיו או שבאמת אפשר לחכות לאחרי הניתוח?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו.. - תגובה
הילה כהן22/02/2012עקרונית ניתן לקחת מולטיויטמין אחד לבליעה או שני דובונים של ילדים אחרי ארוחה אחת שתבחרי
אני לא יודעת למה המליצו לך על מגנזיום האם קיים חוסר או רק כי לא תאכלי הרבה דגנים? אם לא קיים מחסור מולטיויטמין מספיק לדיאטה דלת פחמימות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)