קצת מאוכזבת....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קצת מאוכזבת....
    אמא
    23/02/2012

היום אני חודש לאחר ניתוח שרוול, הורדתי 8 ק"ג מתוכם 6 בשבועיים הראשונים.
    "קצת" מאוכזבת בלשון המעטה... נכון, עדיין לא עושה ממש פעילות גופנית אבל שומרת על כל כללי האכילה. יש איזה פטנט כדי לזרז את הירידה? או שאני סתם מפנטזת.....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מאוכזבת....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את צריכה להיות מאושרת

סיגל
    23/02/2012

מתי בפעם האחרונה ירדת 8 ק"ג בחודש?הירידה יפה מאוד. אין מה לדאוג רק להקפיד על התפריט והשתיה.
    בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת???? על מה ולמה

תמר נהריה
    23/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהיי מאוכזבת

לי
    23/02/2012

אני חודש ו5 ימים אחרי,ניתוח שרוול וירדתי בסביבות ה11 ק"ג , המטרה היא להתמיד, אין כאן הוקוס פוקוס, בהתחלה גם התאכזבתי שאני לא יורדת בקצב רב, אבל עשינו את זה לסלילת דרך חיים, ואני חושבת שעדיף לרדת לאט לאט, לתת לגוף להתרגל לתהליך שהוא עובר, אני איתך בקטע הזה, ואני מאמינה שב"ה קחי חצי שנה קדימה, אנחנו נהיה במקום אחר, אז שיהיה לך המון בהצלחה, ואל תתאכזבי מעצמך, להיפך, את נהדרת, 8 ק"ג זה יפה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקות כולכן כמובן. תודה רבה!!!!

אמא
    24/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו