צריכה אותכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכם
    נונה
    26/02/2012

היי עברתי לפני 5 חודשים + את הניתוח שרוול ירדתי עד כה 33 קילו ואני כבר למעלה משלושה חודשים עצורה על המשקל שזה מבאס מאודדד הלכתי לדיאטנית אמרה לי לאכול רק חלבונים נתנה לי רשימה זה לא עוזר !!!! מה אני עושה :-( אוף נמאס לי לכולם הניתוח משנה את החיים רק אני תקועהורק אני ככה לא יורדת אומרים שנה ראשונה יורדים מלא אני לא יורדת בכלל בשביל מה הניתוח :-( למה רק אני ככה אףף ועוד שאלה יש לי אליכם משורוולים יקרים למבינים בלבד מאז הניתוח התחילו לי כאבים ליד הטבור בצד שמאל של הטבור מה גם שזה מראה על איזה שהיא נפיחות אני משתעלת כואב לי אני רוקדת כואב לי האם זה קשור לניתוח ???? ניראה לי שהוציאו לי את הנקז פגעו במשהו הייתכן ??? ממש כואב לי ויש לי תור לרופא רק בעוד חודש מה זה יכול להיות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אותכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נונה לא הבנתי..

אולגה
    26/02/2012

הורדת בחמישה חודשים 33 קילו ואת עצורה שלושה חודשים? את רוצה להגיד לי שהורדת בחודשיים 33 קילו??? כי אם כן,זה מטורף דבר ראשון..
    דבר שני, להוריד 33 קילו בחמישה חודשים זה בידיוק הקצב הנכון לפי דעתי.. אני גם אוטוטו סוגרת חמישה חודשים והורדתי 30 קילו.
    הדיאטנית מרוצה, המנתח מרוצה, וכמובן שאני מרוצה... לאן את רצה? יש לך עוד 7 חודשים כביכול עד "השנה שאחרי".... וגם לי הדיאטנית אמרה להתחיל לאכול חלבונים..
    אין לך מה להילחץ...לא יהיה פה בן אדם שיגיד לך שהעצירה היא לגיטימית או שאת בקצב ירידה מעולה לגמרי..
    פעם מישהו אמר לי שאם נמצאים בלחץ רוב היום אז גם בעקבות זה הגוף עוצר ונרתע..
    תירגעי,ותהני מהתהליך...

את ב-ס-ד-ר גמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 33 ק"ג ב 5 חודשים??? הלואי עלי....

אמא
    26/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו