מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה אותכםנונה26/02/2012
היי עברתי לפני 5 חודשים + את הניתוח שרוול ירדתי עד כה 33 קילו ואני כבר למעלה משלושה חודשים עצורה על המשקל שזה מבאס מאודדד הלכתי לדיאטנית אמרה לי לאכול רק חלבונים נתנה לי רשימה זה לא עוזר !!!! מה אני עושה :-( אוף נמאס לי לכולם הניתוח משנה את החיים רק אני תקועהורק אני ככה לא יורדת אומרים שנה ראשונה יורדים מלא אני לא יורדת בכלל בשביל מה הניתוח :-( למה רק אני ככה אףף ועוד שאלה יש לי אליכם משורוולים יקרים למבינים בלבד מאז הניתוח התחילו לי כאבים ליד הטבור בצד שמאל של הטבור מה גם שזה מראה על איזה שהיא נפיחות אני משתעלת כואב לי אני רוקדת כואב לי האם זה קשור לניתוח ???? ניראה לי שהוציאו לי את הנקז פגעו במשהו הייתכן ??? ממש כואב לי ויש לי תור לרופא רק בעוד חודש מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונה לא הבנתי..
אולגה26/02/2012הורדת בחמישה חודשים 33 קילו ואת עצורה שלושה חודשים? את רוצה להגיד לי שהורדת בחודשיים 33 קילו??? כי אם כן,זה מטורף דבר ראשון..
דבר שני, להוריד 33 קילו בחמישה חודשים זה בידיוק הקצב הנכון לפי דעתי.. אני גם אוטוטו סוגרת חמישה חודשים והורדתי 30 קילו.
הדיאטנית מרוצה, המנתח מרוצה, וכמובן שאני מרוצה... לאן את רצה? יש לך עוד 7 חודשים כביכול עד "השנה שאחרי".... וגם לי הדיאטנית אמרה להתחיל לאכול חלבונים..
אין לך מה להילחץ...לא יהיה פה בן אדם שיגיד לך שהעצירה היא לגיטימית או שאת בקצב ירידה מעולה לגמרי..
פעם מישהו אמר לי שאם נמצאים בלחץ רוב היום אז גם בעקבות זה הגוף עוצר ונרתע..
תירגעי,ותהני מהתהליך...
את ב-ס-ד-ר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה33 ק"ג ב 5 חודשים??? הלואי עלי....
אמא26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)