מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחפש דרך לניתוחחיים27/02/2012
שלום
ברצוני לברר לגבי ניתוח קיצור קיבה לבתי בת 17 הנתונים גובה 1.72 משקל 101 ק"ג
ביתי כבר בדיאטה מספר חודשים ואינה מצליחה לרזות מבנה גופה שמן דבר שמקשה לחיים רגילים של הנוער
אני מעוניין לבדוק אפשרות של ניתוח לקיצור קיבה ע"פ לפטור את בעית ההשמנה
הילדה משתדלת לספור כול מה שהיא אוכלת ואינה אוכלת שטויות עוגיות חטיפים וכ"ו
בפועל אין התקדמות הדבר הפשוט זה לעלות במשקל אבל לעניות דעתי זה לא הדרך
מבקש לברר כיצד ניתן לקדם ביצוע ניתוח ללא צורך העלאת המשקל
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עופר27/02/2012לפי הנתונים שרשמת הBMI לא מספיק על מנת לעבור ניתוח.
בגיל 17 אני חושב שעדיין לא מאוחר ואפשר לנסות דרכים כגון ספורט ודיאטה רגילה...
ניתוח זה האופציה האחרונה ולכן אין מה למהר.
נסו את כל השלבים לפני...
בהצלחה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבה
עופר03/03/2012אני מבין לליבך.
עם זאת ניתוח זה לא הוקוס פוקוס ..
יש צורך בהכנה נפשית על מנת שזה יעבוד.
אינני בטוח שההחלטה צריכה להיות בידי ההורים. ומכיון שבתך היא עדיין קטינה תשובתי לא משתנה.
אני הייתי שמן מאז ומתמיד. בגיל המצוות שקלתי מעל 100 קילו , בהחלט הייתי יכול להיות מעומד ראוי לניתוח גם בגיל 15,17,20 ... העניין הוא כזה:
אדם יכול לעשות לעצמו הרבה נזק באם הוא לא דובק להוראות לאחר הניתוח ולכן ההמלצה שלי היא לא לפני גיל הבגרות הנפשית (20+).. עם זאת אני לא פסיכולוג ובשביל זה קיימות ועדות בבתי החולים. לא הייתי ממליץ לאף אחד לעלות במשקל על מנת להיות בטווח הניתוח אך ההחלטה בידכם.
בכל דרך שתבחרו שיהיה בהצלחה ואם אתם צריכים עוד מידע אשמח לייעץ.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)