הגיע הזמן להיחשף אחרי ירידה של52ק"ג

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הגיע הזמן להיחשף אחרי ירידה של52ק"ג
    אחמד ב
    02/03/2012

אהלן וסהלן חברים יקרים , שלום לכל משפחת המשורוולים הנפלאה !
    לא מזמן גם אני הצטרפתי למשפחה הענקית שנקראת " משפחת המשרוולים הנפלאה " וכן מאוד נעים לי להיות אחד מהמשפחה .
    טוב אז הרוב פה לא מכיר אותי מכיוון שלא היה לי זמן לכתוב בפורום ולשתף אותכם במה אני עובר " זה לא מנע אותי מלהציץ מדי פעם ולראות מה הולך פה כבר שנה" אבל עכשיו הגיע הזמן ואני מאוד מרוצה מלשתף אותכם בחיים האישיים שלי וכמה חוויות הקשורות לחיים שלפני והחיים שאחרי !
    אז פעם קרוא לי אחמד " השמן " היום קוראים לי הדון-גואן או אחמד הדוגמן :P:P
    אני תושב כפר סמוך לכרמיאל שבצפון בן 22 עצמאי !
    סבלתי מהשמנת יתר חולנית מגיל צעיר ותמיד הייתי השמן של הכיתה של השכבה ושל הבצפר בכלל עד גיל 20 החלטתי לשים קץ לחיים המכוערים ולהתחיל הכל מחדש אז ההחלטה הייתה קיצור קיבה "שרוול" הלכתי על זה .. במקביל כל המשפחה כולל החברים דאגו שאני לא אעשה את זה . אבל אני הלכתי עד הסוף והתמודדתי עם חילוקי דעות שונות ומשונות . הכי חשוב שאני אחרי עכשיו .
    אז הגיע הרגע המיוחל שספרתי את ימיו שעותיו דקותיו ושברירי השניות הקטנות שלו זה היה ביום רביעי 26.10.2011 בבית חולים רמב"ם אחרי בדיקות דם וכל מיני בדיקות קבלה " שעשה לי אותם הד"ר הסטאגיר שאני רוצה להודות לו ד"ר ראמי גראח היקר " חיכיתי תוך כדי צום עד השעה 5 אח"צ ואז מסרו לי ללבוש חלוק והתכונן לניתוח ואני כולי מאושר לא היה לי שום פחד , שמחה עלתה על פניי מהואזן לאוזן , קלטתי בצד דאגה בפנים של אימא היקרה שלי היא הזילה דמעה קטנה ואחזה בידיי ונשקה אותי במצח ואני מרוב שמחה אומר לה " יאללה יאללה מה הלחץ עכשיו אימא כולה 2 שעות ואני חוזר לפה ובגדול " לא הצלחתי לשוחח לפני הניתוח עם הד"ר הגדול מכולם שביצע לי את הניתוח ואני רוצה להודות לו ד"ר " אחמד עסלייה " עבר מהר עד שהאחות הנחמדה לטפה אותי ושאלה אותי אם אני רואה שומע איך אני מרגיש ואם לשים לי משכך כאבים עניתי בחיוב .
    הצוות היה מושלם האחויות הרופאים וכל הצוות הכירורגי של ד"ר עסלייה בפרט ושל הבי"ח בכלל .
    חזרתי לחדר שלי מתושתש קלטתי את אחי הגדול רואה טלוויזיה בחדר שלי מאוד שמחתי ידעתי שהוא דאג לי לטלוויזיה שלא יהיה לי משעמם ישנתי עד החצות כבר בחצות הצלחתי לרדת לבד מהמיטה בלי הוראה מהאחיות או עזרה וללכת לשירותים כבר בבוקר טיילתי בכל רחבי המחלקה זה היה קל זה עבר בקלות הייתי מאושר מהיום הראשון מהרגע הראשון ותמיד חייכתי לאחויות כי הם חייכו בחזרה וידעו שאני הולך כבר מאתמול ולחשו ביניהם שאני עוד קמתי מהמטיה ישר אחרי הניתוח והלכתי לשירותים זו הייתה חוויה מדהימה וקלילה בדיוק כמו שציפיתי .
    חזרתי הביתה קיבלתי חופש מחלה לשבועיים ימים אבל אני עקשן נחתי רק 3 ימים וביום הרביעי כבר הלכתי לעבודה טוב זו לא עובדה פיזית אומנם שהיא קלה אבל זה עדיין עבודה שמבקשת הרבה מאוד עירניות ותפקוד אגב ישלי תחנת טוטו ולוטו מתקדמת
    הייתי מאושר עד השמיים > ההמשך למטה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו לפני ניתוח 161 ק"ג

אחמד ב
    02/03/2012

זו לפני ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אחת לפני ניתוח

אחמד ב
    02/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי 4 חודשים פחות 52 ק"ג

אחמד ב
    02/03/2012

אחרי 4 חודשים פחות 52 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו, ווא, וואו!!! באמת דוגמן..

ליאת
    02/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד!

הצפונית
    02/03/2012

ממש ירידה מדהימה בכל כך מעט זמן.
    תמשיך להצליח, ושחייך ישתנו לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם חברים יקרים ממש מחמם את הל

אחמד ב
    02/03/2012

תודה לכם חברים יקרים ממש מחמם את הלב לשמוע מחמאות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• wow באמת דוגמן !!! כל הכבוד לשינוי

חדווה
    03/03/2012

המדהים שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יופי!!!! כל הכבוד!!!!

אמא
    04/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלה והגשם מרשים מאוד פשוט

יסמין
    05/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHAPO- תגובה

שולה זק
    20/03/2012

כל. הכבוד אחמד
    אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו