חייבת עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    נונה
    11/03/2012

היי עברתי את הניתוח ב 20.9 עבר חצי שנה מאז וירדתי רקקק 35 קילו אני עדיין שמנה שוקלת 90 קילו ואני תקועה כבר חודשיים במשקל הזה אני מרגישה לאחרונה שאני אוכלת המוןןןןןן יכולה לדחוף חטיף שלם של ביסלי אויתו מארוחת צמהרים ממש גדולה לא כפיות בודדות ואני לא מקיאה אניחוןשבת שהקסם של הניתוח עף אני עליתי קילו הימים האלו ולא אני לא לפני מחזור כמו מה שכולם מספרים שקורה בדרך כלל מה אני עושה ?..................... יש מצב שהניתוח או שהקיבה פשוט התרחבה ??? חזרה לעצמהועוד לא עברה השנה שלי כולם מרזים ררק אני לא מה גם שאולי זה בגלל הוודקה ששתיתי השבוע ?? בכמויות גדולות יש מצב ?. בבקשה תעזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/03/2012

הרבה חטאים : הרבה וודקה, חטיפים, ארוחות גדולות....
    האם את במעקב של המנתח ומעקב של דיאטאנית? אם לא את חייבת להיות.
    אל תבהלי. ירדת יפה מאוד. עצירה בירידה יכולה להיות לכל אורך הדרך. את עוד תרדי.
    מבקש מעקב ויעוץ דיאטאנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רגע המיבחן שלך

יגאל
    16/03/2012

לא להיכנס לפניקה כי זו הדרך שלנו לכישלון ולחזרה לאוכל . 1. תזכרי שיש לך כלי להיתמודד עם האוכל וזה הניתוח עצמו .את מסוגלת להיתאפק ולא להיות רעבה . לשתות מים הרבה הרבה ועוד פעם . ללכת לדיטיקנית לשיחה ועידוד מקצועי . לי זה עזר בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית וקבוצת תמיכה- תגובה

שולה זק
    20/03/2012

לא כל החיים תאכלי כמו ציפור. בשנתיים הראשונות אחרי הניתוח חייבים מעקב דיאטנית והרופא המנתח ובמהלך תקופה זו לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא. מומלץ גם להצטרף לקבוצת תמיכה.
    אכן לזכור - הניתוח הוא כלי שניתן לנו על מנת להשתמש בו באופן מושכלולהתגבר על ה"מחלה" שלנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו