בדיקות לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדיקות לפני ניתוח
    אולה
    16/03/2012

היי הרופאת משפחה שלי לא ממש ידעה איזזה בדיקות לתת לי וקבעתי תור לכירורג...האם זה בסדר? ואיזה בדיקות צריך עשיתי כבר צילום חזה אקג בדיקות דם ושתן צילום קיבה ודרכי נשימה...אני ממש דואגת..אני חברת קופת חולים מכבי אין לי מגן זהב האם אני אוכל לקבל את הניתוח בחינם?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לפני ניתוח - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    19/03/2012

אם רופאת המשפחה לא יודעת אז תרימי טל' למרכז הערכה של מכבי שיושב באסותא. יש להם שם את רשימת הבדיקות ואת תצטרכי לעבור דרכם בדרך לניתוח. רצוי להגיע לכירורג עם כלל הבדיקות כי אז אפשר לראות אם הכל בסדר או שצריך להשלים משהו.
    לגבי עלות הניתוח - בבתי החולים הציבוריים עלות הניתוח כעלות טופס 17 רגיל (נדמה לי שכ- 28ש"ח).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

אלמונית
    19/03/2012

מה זאת אומרת תהליך מייגע זה לחכות בתור או סידרת בדיקות שעושים שם?? והאם שוקלים? מבקשת סבלנות כי אני קצת בלחץ פוחדת שלא יעשו לי בגלל שיש לי בי אם אי 49

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום סיבה שלא יעשו לך

אולגה
    19/03/2012

אם יש לך bmi 49'!
    הבדיקות הן סדרת בדיקות שאת חייבת לעבור כמו כל אחד לפני ניתוח...
    לא לא עושים את הבדיקות בבית חולים, זו סדרת בדיקות שונה שכל בדיקה קשורה לתחום אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להילחץ - תגובה

שולה זק
    20/03/2012

עם BMI 49 יעשו לך את הניתוח. את צריכה לקבוע תור למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ועל פי הרגלי האכילה שלך, ההיסטוריה הרפואית שלך, הפרעות האכילה - להתאים את הניתוח שדהכי יעיל עבטורך.
    את רשימת הבדיקות תקבלי מהמנתח.

בבית חולים ציבורי ההמתנה לתור לנתוח מעט ארוכה לעומת במרכז רפואי כמו אסותא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו