נשירת שיער

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    תמר נהריה
    22/03/2012

אני כמעט 5 חודשים אחרי ניתוח שרוול , ירדתי עד כה 30 ק"ג , התשוקה למתוק ולשטיות חזרה לי, ואני קצת מודאגת , אפילו שאני מחזיקה את עצמי , אבל מוצאת את עצמי לפעמים אוכלת שטיות, כמו במבה, חטיפים , עוגיות, אומנם לא הרבה אבל גם את זה לא צריך, בנוסף מטריד אותי ממש אבל נשירת השיער, שמעתי שזה נפסק מתישהו, אבל מתי??? לא נשאר לי כבר שיער , כול הבית מלא בשערות על הרצפה בכל מקום, באוכל , במקלחת , בסלון על הספה, אני לוקחת מולטי ויטמין הרופא אמר שזה מספיק, אם יש לכם עצות אני ישמח לקבל, ובנוסף רציתי לדעת אם תופעת אכילת השטיות קיימת גם אצל אחרים ומה עושים כדי לעצור בזמן.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמרי אני בידיוק כמוך..

אולגה
    22/03/2012

אני גם כבר 5 חודשים אחרי... וגם לי יש נשירת שיער ורצון מידי פעם למתוקים אבל אני רואה את זה כפינוק, כי כמה כבר יוצא לנו לאכול מתוק? וגם אם כן, זה כמויות ממש קטנות...כל עוד שולטים בזה אז זה בסדר...
    אנחנו אחרי הכל עדיין בני אדם וגם לנו יש רצונות כמו לאחרים רק צריך לדעת לשלוט בזה.. כל עוד את מודעת לזה שזה לא בסדר אבל מידי פעם את מתפנקת נראה לי שזה בסדר...
    ובקשר לנשירת שיער, גם הרופא שלי אמר שויטמינים זה מספיק ואין שום צורך לקחת משו נוסף ושזה יעבור עם הזמן...

שיהיה לנו בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער- תגובה

שולה זק
    22/03/2012

תופעה ידועה וחולפת.
    יש התיחסות בשאלות הנפוצות
    מומלץ לקחת כדורי אבץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה ואולגה

תמר נהריה
    22/03/2012

שמחה לשמוע שזה לא משהו לא אופיני אחרי 5 חודשים. לחזור לאכול מתוק ושטיות במינון, אבל הפחד תמיד קיים וזה משהו טוב, כי תמיד אנחנו עם היד על הדופק איך שאומרים, ושולה את שואלת מה עם החתיך? ומה עם החתיכה את לא שואלת??
    החתיך באמת חתיך, ירד 35 ק"ג אבל לא אוכל כמעט כלום וזה קצת מדאיג אותי, אנחנו הולכים למסעדה ביחד מזמינים מנה אחת לשנינו ועוד אורזים טיק אוואי הביתה ותמיד אנחנו מסתכלים אחד על השניה ומתפוצצים מצחוק(וממעט אוכל כמובן)לא מאמינים שהשארנו משהו על השולחן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמרי עליו היטב- תגובה

שולה זק
    22/03/2012

ואלה חתיכי אמיתי עם 35 קילו פחות.
    מה אנחנו עושים עם אחותך???
    ודיר בלאק!!!! מתוק לפח ...לא לגזים בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה

תמר נהריה
    23/03/2012

לא יודעת מה עם אחותי אני כבר לא אומרת לה כלום , אני רק יודעת שהיא קבעה תור לד"ר גירון, לא יודעת מתי , אם הלכה או לא.ובקשר למתוקים את צודקת לפח ודחוף,אני חייבת לשבור את מחסום ה80 כי עוד 10 קילו יספקו אותי, אתמול קניתי לראשונה שימלה ברנאוור שמלה קטנה ומחמיאה, בקיצור מתי נפגשים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לתמר

גליה
    22/03/2012

שלום תמר
    אני קוראת פה מידי פעםוזכור לישאמרת שבעלך נותח אצל ד"ר מאחגנה
    אם זה נכון האם תוכלי לספר לי קצת על הד"ר ומהלך הניתוח ?
    אני אנותח אצלו בפרטי באסותא חיפה בקרוב מאד והחששות מתגברים עליי
    אשמח שתשתפו מניסיונכם
    תודה
    גליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי את מה שפזית כתבה- תגובה

שולה זק
    22/03/2012

שלום גליה
    גם תמר וגם בעלה נותחו ע"י דר' מחג'נה כמו עוד מטופלים רבים אחרים. דר' מחג'נה הוא רופא מומחה בתחום וגם אישיות בפני עצמו.
    תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הנייד של תמר .
    מה חששותיך? חששות מהניתוח? תקראי כאן בדפים האחרונים פוסטים של מנותחים טריים וכאלה שעברו ניתוח לפני חודשים מעטים. האנשים פשוט מאושרים.
    תעייני בשאלות נפוצות זה יעזור בהחלט.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    בסהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילה שלום

תמר נהריה
    23/03/2012

ד"ר מחג'נה ניתח אותי ואת בעלי, הוא רופא משכמו ומעלה, לאחר הניתוח הוא תמיד דאג לבוא לבקר ולראות שהכול בסדר ולא הניח לנו , מהלך הניתח הוא כמו כול ניתוח, אם את עושה שרוול, אז זה בשיטה לפרוסקופית, לא פותחים את כול הבטן, עושים 3 חורים, שדרך חור אחד מכניסים מעין מצלמה שדרכה הרופא רואה ,מחברים נקז שאליו את תשארי מחוברת כמה ימים עד לשחרור מבית החולים(בערך 4 ימים) יש כאבים אחרי אבל מיד תקבלי משהו מרגיע וזה מאוד עוזר, בהצלחה ואל תדאגי את בידים טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופר רופא

יפעת
    28/03/2012

היי,
    אני נותחתי אצל דר' מחאג'נה ברמב"ם , בתאריך 19.12.11. רופא מדהים עם הרבה סבלנות נותן מענה לכל שאלה . נעים ומרגיע ממליצה בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו