שאלה להילה או לכל דיאטנית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה להילה או לכל דיאטנית
    יהודית
    22/03/2012

אני 3 חודשים אחרי שרוול,מרגישה טוב ועם ירידה עד כה של 22 ק"ג,במעקב אצל דיאטנית.
    ברצוני לשאול על מרווחים בין שעות אכילה, כל כמה זמן את ממליצה לאכול? מה זה מרווח? אם אני שותה קפה עם עוגיה צריך מרווח? אשמח לקבל תשובה ולא להפנות אותי לדיאטנית.
    בברכה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה להילה או לכל דיאטנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה להילה או לכל דיאטנית - תגובה

שולה זק
    22/03/2012

מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב. ניתן לשתות חצי שעה לפני האוכל וחצי שעה אחרי האוכל. בהחלט מומלץ להרבות נבשתיה במהלך היום בין הארוחות.
    לדבריך את במעקב של דיאטנית ואני מקווה שהיא הרכיבה לך תפריט מאוזן ואת מתנהלת על פיו. ככה משנים הרגלי אכילה וגם אוכלים בריא ונכון ולא מגיעים לחוסרים בויטמינים ומינרלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה להילה או לכל דיאטנית - תגובה - תגובה

הילה כהן
    22/03/2012

מסכימה עם תשובתה של שולה ההמלצה היא לאכול במרווחים של עד שלוש שעות , אם את רעבה אפשר לאכול כל שעתיים אבל לא להפוך את היום לארוחה אחת גדולה

שתיה אפשר רבע שעה לפני האוכל (כי נוזלים מתפנים מהר , יש כאלו שיכולים לשתות עד 5 דקות לפני האוכל ) או חצי שעה לערך אחרי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יהודית
    22/03/2012

כן כן אני במעקב צמוד אצל דיאטנית,אבל שלוש שעות אני כמעט ולא מחזיקה,אוכלת ממש מעט ולועסת היטב ,ושותה חצי שעה לפני האוכל וחצי שעה אחרי ומרגישה טוב, אבל עד כה לא מחזיקה 3 שעות,זאת אומרת יכולה לאכול ארוחת צוהרים ,אבל אחרי שעתיים או שעתיים וחצי אני חייבת קפה עם עוגיה קטנה ,או חצי פרי או יוגורט ואז אני מחזיקה עוד פעם שעתיים עד גג שעתיים וחצי.
    השאלה עם אני מתנהלת נכון או לא? עד כה ירידה של 22 ק"ג בקצת פחות משלושה חודשים ניתוח שרוול.
    תודה תודה ותבורכו על הפורום הזה שנתן לי כוחות ונותן לי כוחות להמשיך ומעודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמודה לתפריט?- תגובה

שולה זק
    22/03/2012

האם את מקפידה לאכול את הכמויות שהדיאטנית רשמה לך?
    חשוב מאוד להכנס למסגרת קבועה של ארוחות קבועות לחגוג על מנות קטנות במהלך כל היום - כפי שהילה כתבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

הילה כהן
    23/03/2012

שלום יהודית
    כמו שכתבתי בתשובה הקודמת המטרה היא לא להפוך את היום לארוחה אחת גדולה ולאפשר שתיה בין הארוחות אך אם את רעבה אחרי שעתיים - שעתיים וחצי את צריכה לאכול
    כמה דברים שחשוב להתבונן בהם :
    א. האם את באמת רעבה או שמדובר בצמא?
    ב. לערוך רישום של סוג המזון או שילובים שונים שאכלת - מה משביע לזמן ארוך יותר
    ג. שימי לב שקפה עם עוגיה הם לא ארוחה וכמובן שתהיה רעבה מהר מאד אחריהם מה גם שהם לא מעודדים הרגלים טובים ובעתיד כתהיי רעבה יותר ותוכלי לאכול יותר - פשוט תתרגלי לבחור בהם אך תוכלי לאכול 3 עוגיות ולא אחת ... וכך עולים במשקל . כלומר אם את רעבה תבחרי באוכל מזין ומשביע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו