מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה-יש לי בשורה!!!!ציפיטפוט26/03/2012
לפני הבשורה אספר על עצמי בקצרה....
אני בת 28 עברתי את הניתוח (שרוול) לפני 8 חודשים עם משקל התחלתי 120 (BMI 47)
הצלחתי להשיל 30 קילו (אני יודעת שזה יחסית מעט אבל אין לי תלונות!) והגעתי ל BMI 35
בקיצור הבשורה היא שאני בהריון!!!! אומנם רק בהתחלה (שבוע 8) אבל אחריי 3 שנים של ניסיונות וטיפולים ובכי, זה קרה!! ועוד בדרך הטיבעית! שזה הכי מספק!
אז אני יודעת שיש פה הרבה בנות ששאלו לגבי הריון אחריי הניתוח ואני רושמת את זה כדי לחזק אתכן - כולם תמיד אמרו לי כשתתחילי להרזות את תיקלטי- והנה זה קרה, חוץ מזה שהבטחתי לשולה לשמח אותה... אז בהצלחה לכולם, מחזקת את כל מי שלפני ואחריי!
חג שמח :))))) ולא לאכול הרבה מצות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WOW WOW WOW - תגובה
שולה זק26/03/2012ציפוש העלת דמעות שמחה בעיני
מזל טוב ילדה.
איזה הריון ארוך הולך להיות לנו......רק שבוע 8...אבל יש לי סבלנות .
שיהיה במזל טוב ורק אור ושמחה.
ברשותך מעלה את הפוסט שלך בשאלות נפוצות.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!!!!
ציפיטפוט26/03/2012שולה את מדהימה - תודה לך על הכל!
אני יודעת שהרבה זמן לא הגבתי כאן אבל ביקרתי כאן הרבה, ואת וכל האנשים פה חיזקתם אותי לאורך כל הדרך אז תודה לך!!! (ולכולם!)
אני אשמח שתעלי לשאלות הנפוצות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלתי- תגובה
שולה זק26/03/2012ואני משוכנעת שזה יחזק המון נשים/בחורות שמתלבטות בנושא ניתוח מכיוון של בעיית פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו!!! ריגשת אותי ברמות.
אמא26/03/2012תשמרי על עצמך ועל ההיריון בשבע עיניים. שיהיה לך רק קל. מזל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיטפוט
אפרת עוזיאל26/03/2012אין מאושרת ממני אני שמחה בשבילך שאין לך מושג כמה
גם אני עברתי את זה
כל הכבוד ותהני מההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם על החיזוקים!
ציפיטפוט26/03/2012ובאמת אחת הסיבות שסיפרתי לכם את זה - בשביל לחזק את הבנות שמתלבטות,
הניתוח הזה שינה לי את החיים!!! נתחיל בזה שאני מרגישה יותר בריאה - יותר קלילה פחות עצלנית יותר אנרגטית! והדבר הכי חשוב שזה נתן לי - את הבוטן הקטנטן שגדל לי בבטן!!! אין מאושרת ממני!
אז שוב תודה לכן ובהצלחה למי שלפני (או אחריי)
:))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
דובונית28/03/2012ציפי וואו נתת לי עכשיו חוזק גם אני בת 28 ומנסה כבר שנתיים להרות
גם שקלתי 123 ועשיתי ניתוח ב11.3 ועד כה הורדתי 10 קילו וואווו מזל טוב
ובקורב אצלי לרדת ולהכנס להריון כי בגלל זה עשיתי את הניתוח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ..
יסמין29/03/2012בוקר טוב!
אני עוברת את הניתוח בעוד כשבוע, אני רוצה לומר לך שמה ששיתפת פשוט מאוד מחזק!
נעים לשמוע דבר כזה...וכמובן- המון מזל טוב!
מאחלת לך הריון בריא וקל...
וכמובן, לידה קלה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב וסחתיין
יניב29/03/2012צפיטפוט
פעם אחת על ההישג המרשים
פעם שנייה על ההתממדה כח הרצון והדרך
ופעם אחרונה והכי משמעותית על ההריון
כמו שהרופא של אשתי אמר לה "הריון זה לא זמן לדיאטה"
ומצד שני אחרים אומרים שזה שטויות לאכול בשביל שניים כי גם משמינים כמו שניים
אז שמחי בחלקך ושמרי על פרי בטנך
שמרי גם על פרופורציות באכילה אעל האיזון בין הרצוי למצוי ובין הרוצה והיכולה
ושיהיה המון בהצלחה :-)
חג אביב שמח ומאושר במיוחד בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווואוו
ציפיטפוט29/03/2012באמת תודה לכולם! אתם מרגשים אותי בהודעות שלכם.....
תודה תודה תודה!!!
אפרתוש ואמא - תודה לכן...
דובונית - תמשיכי להתמיד את תצליחי !!!!!
יסמין בהצלחה בניתוח - מחזיקה לך אצבעות....
ויניבוש.... אין עלייך - תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
יניב30/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)