קרה הנס

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קרה הנס
    אלמונית
    28/03/2012

הלכתי לטרום ניתוח עשו לי את הבדיקות שאלו שאלות בלי שקילה ופתאום הגיע טלפון באמצע שיחה עם הכירוג אם אני מעונינת לעבור את הניתוח למחרת שהקדימו אותו מתאריך 2 לאפריל חשבתי שאני בחלום הסכמתי מייד וסידרתי את הסידורים התיעצתי עבור ניתוח שרוול ושמעתי את התהליכים של ניתוח טבעת החטלתי שאני עושה את הטבעת ואני אתפוס את עצמי בקשר לאכילת המתוקים שלי אולי זו ההזדמנות לדרך חדשה וגמילה ממתוק היום אני בבית אחרי הניתוח עדיין מוגבלת והכל טרי קצת כואב אבל הכי מאושרת בעולם נכנסתי לבקש סליחה מכל הפורום שהייתי כל כך נידניקית כי רק אלוהים ושולה יודעים מה עברתי כמה לחץ וכמה שאלות וכמה פחדים וחששות שלא יעשו לי היום אני רגועה כי אני אחרי מאחלת לכולם בהצלחה למי שלפני ניתוח ולמי שאחרי ניתוח ולכל המיעצים והעוזרים ותודה מיוחדת לגברת שולה שבאמת היית עבורי קשר קפיחצה וספגת את כל החששות שלי וידעת להרגיע אותי עכשיו אני בצד השני של הפורום כמנותחת השבח לאל ושוב תודה לכולם שולה בקשר למתוק שאני רגילה עשיתי משהו למוח להתגבר ולהתמודד ואני התחלתי דרך חדשה וגמילה מכל מה שקשור למתוק אבל העדפתי את הטבעת מעל השרוול השרוול זה בלתי הפיך וטבעת במקרה הכי גרוע אפשר לפתוח או לסגור אלפי תודות לך שולה היקרה הכל היה כל כל מהר אני עדיין מרגישה כמו בחלום

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרה הנס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלמונית יקרה - תגובה

שולה זק
    28/03/2012

אני שמחה שאת סוף סוף אחרי
    ואני בטוחה שתעמדי במשימה שלקחת על עצמך. להתנהל נכון, לשנות הרגלי אכילה ולהיגמל גם מאכילה כפייתית של מתוק.
    את מוזמנת בכל עת להתקשר.
    חשוב ביותר שתגשי לדיאטנית לקבל תפריט ותאכלי בהתאם. 6 פעמים ביום, ארוחות קטנות, ללעוס היטב היטב שלא יתקע לך (את עם טבעת) ובין הארוחות להרבות בשתיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו