טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חצי שנה אחרי ניתוח וכמו כולם מפחדת לחזור למה שהיה העיניין עם התרחבות השרוול מלחיצה אותי אז השאלה היא כזו: אני לא דוחפת אוכל ומשתדלת לאכול את הכמות הרצויה בלי להתפוצץ (וזה מספיק לי) לא מקיאה (לא מגיעה למצב הזה כי אני לא דוחפת אוכל) ולא שותה מוגז ! השאלה היא במידה שאני ככה מקפידה האם השרוול לא יתרחב לי וישאר אותו הדבר כמו היום? או שלא משנה מה אני יעשה והוא בכל זאת יתרחב? אני עדיין על אותה כמות אוכל כמו בהתחלה(וטוב לי עם זה) אני אצל דיאטנית באופן קבוע.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
להפסיק לפחד ולחשוב רק על הקיבה, אוכל והתרחבות. את נמצאת בדרך הנכונה . חשוב לשנות הרגלי אכילה ולהיות במעקב דיאטנית. אסור לפחד מאוכל ולא להימנע מאוכל - אלא לאכול באופן מסודר. אם תעייני בשאלות נפוצות תמצאי תשובות של הרופאים לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר