התייעצות דחופה לגבי ניתוח שרוול-

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה לגבי ניתוח שרוול-
    זוהר4
    28/03/2012

שלום למומחי הפורום הנכבדים,
    אני מיואשת.
    התחלתי בקיץ תהליך של בדיקות לניתוח שרוול.עשיתי את כל הבדיקות כולל תוספות שנתנו לי באיכילוב כמו קולוסקופאה ואנדוסקופיה.(כללית נתנה לי טופסי 17 עבורם)לאורך כל התהליך לא אמרו לי בכללית וגם באיכילוב ,שאיכילוב לא מאושר בכללית לניתוחים אלו.
    ביום שני הייתי אמורה להיות במחלקה של קדם ניתוח באיכילוב אבל בגלל שלא היה אישור עצרו את התהליך.הועדה אמרה כי ניתוח כזה ניתן לעשות בבלינסון וזה יהיה זול יותר מאיכילוב.
    עכשיו אני עם כל הבדיקות מוכנות (חלקן אוטוטו גבוליות...כבר עברה למעלה מחצי שנה) אבל אין ניתוח.
    איך אני ממשיכה?לפנות לבלינסון?האם יש שם מחלקה להשמנת יתר?מי מומלץ?
    אני זקוקה לעזרה כדי לדעת איך לעשות זאת נכון הפעם.על רופאת המשפחה שלי אני לא סומכת יותר!אני מרגישה שהיא זלזלה בי כשלא עצרה ואמרה לי כבר על ההתחלה-אין לך אישור באיכילוב...תפני לבית חולים אחר מאושר על ידי הקופה.אפילו ביום ראשון היא אמרה לי תגשי לאיכילוב לקדם ניתוח אולי עוד יהיה אישור והם אמרו לי חד משמעית מה פתאום?אם אין אישור לא באים להערכה לפני ניתוח.
    מיותר לציין שמצב רוחי ירוד כי בכל אופן התחלתי תהליך משמעותי ביותר עבור בריאותי (יש לי BM גבוה )והוא נעצר מסיבות שאינן תלויות בי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת התחייבות - תגובה

שולה זק
    28/03/2012

שלום לך,
    צר לי לשמוע שזה המצב
    האם היית אצל כירורג בריאטרי?" כירורג שמנתח בתחוםפ קיצורי קיבה? או רק עשית בדיקות שהפנו אותך מהקופה?
    אם הקופה הפנתה אותך לכירורג באיכילוב את צריכה לקבל גם טופס 17 לניתוח באיכילוב. אם לא היית אצל מנתח הסיפור הוא אחר.
    את יכולה לפנות למנכ"ל קופת חולים למר אלי דפס ולשטח בפניו את הבעיה וכן לפנות לאגודה לזכויות החולה.
    את מוזמנת להתקשר אלי ונראה כיצד ניתן לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לפנות להמשך טיפול?

זוהר4
    28/03/2012

שלום שולה,
    אני לא מחפשת כרגע אשמים.זה לא יקדם את מטרתי.הלכתי לבד לאיכילוב ליחידה להשמנת יתר.מה שהפריע לי הוא שכשחזרתי לכללית עם טופס בדיקות ,אף אחד לא אמר לי שניתוח באיכילוב מצריך אישור.
    ביחידה להשמנת יתר פגש אותי בסוף התהליך רופא כירוגי שהסביר לי על מהלך הניתוח(עם ציורים...)
    עכשיו השאלה מה לעשות-לפנות לבלינסון?
    לבחור רופא מרשימת רופאים שמופיעה בנושא זה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לפנות להמשך טיפול? - תגובה

שולה זק
    28/03/2012

עליך לפנות לבית חולים שאליו את יכולה לקבלך התחייבות מהקופה שלך. איזה סוג ביוטוח יש לך?
    למיטב ידיעתי את יכולה לפנות גם לבית חולים השרון.
    הכי נכון הוא לשאול בקופה שלך לאיזה בתי חולים את יכולה לפנות ולקבל התחייבות. מהרשימה שתקבלי תבררי איפה ההמתנה הקצרה ביותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו