שאלה לרופאים-עישון נרגילה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים-עישון נרגילה
    דובונית
    28/03/2012

היי נותחתי ב11.3 ניתוח שרוול ויש לי שאלה לרופאים....
    האם מותר כבר לעשן נרגילה?? לא בכמויות .....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה גדולה וחשובה חחחחח

יניב
    29/03/2012

האחריות בבית החולים העירו את המנתח שלי שהיה המום כשהתעקשתי חצי שעה אחרי יציאה מהתאוששות לקום על רגלי ללכת עם העירוי לשירותים כי לא יכולתי בבקבוק
    ולצאת לעשן.
    מי כמוני מכיר אותי שקשה להתווכח איתי ואני האחרון שידיח אותך לדבר עבירה :)
    אבל
    הריי את מותרת לאחר חודש לכל פעילות פיזית, נפשית ו/או אחרת שבא לך לעשות ואין לך ממה לחשוש
    ממממ טוב נו חוץ מהנזק של העישון אבל לזה את כבר מודעת ואין לו ולניתוח שעברת שום קשר .

בהצלחה וסחתיין על הירידה המשיכי כך

חג אביב שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחח

דובונית
    29/03/2012

חחחחחחחח זה מאוד חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן חשוב מאוד כמעט כמו

יניב
    30/03/2012

אויר לנשימה
    רק אל תערבבי לנו חומרים שם LOL

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון אחרי ניתוח

הילה כהן
    31/03/2012

עד שהרופאים יגיבו אתייחס לעישון והניתוח , כי בניגוד לעצתו של של יניב יש קשר בין עישון לניתוח. והקשר הוא שעישון מגביר את הסיכון לכיבים בקיבה וביחוד בקו הסיכות כך שממש לא מומלץ לעשן אחרי , אני לא חושבת שרופא ימליץ לך מתי להתחיל לעשן בגלל הנזק לקיבה , תנסי לדחות את העישון כמה שאפשר ולהפחית בכמות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים-עישון נרגילה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    31/03/2012

עישון נרגילה הוכח שהוא מזיק יותר מסיגריות. בנוסף לחומר הלא רצוי שנכנס לריאות, נגרמת גם נפחת הריאות (אנפיזימה) שהיא בעצמה מחלה לא פשוטה. לגבי השרוול - אין עבודות שמתיחסות לנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו