מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה עולה אם בכלל ניתוח שרוולניר02/04/2012
מישהו יודע
כמה עולה אם בכלל ניתוח שרוול?
אני חבר בקופת חולים כללית ויש לי כרטיס פלטינום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה עומד בתנאים זה לא עולה
ליאת02/04/2012BMI 40 ומעלה או 35 עם 2 מחלות נלוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק03/04/2012שלום ניר
כמו שליאת כתבה אם אתה עומד בקריטריונים של BMI - הניתוחים לקיצור קיבה (טבעת, שרוול, מעקף קיבה) נכללים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית, במרכז רפורי ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
במרכז רפואי פרטי יש השתתפות עצמית משתנה מקופה לקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פרטי במדיקל סנטר
אולגה03/04/2012לחברי פלטינום יש אפשרות לעבור ניתוח באופן פרטי במדיקל סנטר, ההשתתפות העצמית מסתכמת ב1500 ש''ח שמשלמים ביום הניתוח ובנוסף פרט מאוד מאוד חשוב, שביום הניתוח בנוסף צריך לתת מזומן ע''ס בסביבות ה10 אלף ש''ח שזה כיסוי על הסיכות במהלך הניתוח, ולאחר הניתוח מקבלים קבלה, ניגשים איתה למשרדי פלטינום ומקבלים החזר מלא תוך שבועיים :)
זה מה שאני עשיתי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה ניתוח פרטי דרך מכבי
טל אייל03/04/2012כמה עולה דרך מכבי
ישלי מגן זהב
מדובר בניתוח שרוול
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות - תגובה
שולה זק04/04/2012מי שעומד בקריטריונים לניתוח ורוצה לעבור אותו במרכז רפואי פרטי - כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע - שיפנה למרכז הרלוונטי ויברר את עלות ההשתתפות העצמית.
ההשתתפות משתנה ממרכז למרכז בהתאם להסכמים שחתומים על הרופאים המנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות במכבי
דינה השנייה04/04/2012אני עשיתי ניתוח שרוול ב 12.2011 באסותא לב המפרץ אצל ד"ר מחאג'נה המעולה.
יש לי מכבי זהב, שילמתי קצת פחות מ 5000 ש"ח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)