למה לא מאשרים לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למה לא מאשרים לי
    איילת
    08/04/2012

עברתי את כל הבדיקות הנדרשות שוקלת 98 עם לחץ דם גבוה .מבוטחת במאוחדת .והרופא שמאשר לא מאשר לי. ואני ממש רוצא וצריכה את זה כמו אויר לנשימה. מה אני עושה ולאן אני פונה ? בבקשה תענו לי מהר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא מאשרים לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שאת לא עומדת בקרטריונים

תמר נהריה
    08/04/2012

מה הגובה שלך? מה הBMI שלך? זה לא ניתוח שכול אדם שמן מקבל אישור לעשות אותו.יש קרטריונים מסויימים. זה אומר שאם יש לך מחלות רקע כמו סכרת , יתר לחץ דם או משהו אחר שנגרם כתוצאה מהשמנה אז מBMI 35 ומעלה מאשרים, ללא מחלות רקע את צריכה BMI 40 ומעלה , אם את לא עומדת בקרטריונים האלו אף רופא לא יאשר לך אלו קרטריונים של משרד הבריאות העולמי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מאשרים לי - תגובה

שולה זק
    08/04/2012

בנוסף למה שתמר כתבה - האם את מטופלת תרופתית ביתר לחץ דם. ואיפה את גרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

איילת
    09/04/2012

משקלי הנוכחי 98 גובה 1.63 עם יתר לחץ דם ולא מטופלת תרופתית גרה בקרבת בית חולים רבקה זיו בצפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    09/04/2012

שלום איילת
    הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והן ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו והנחה הקופות להתנהל בהתאם.
    אמנם ה- BMI שלך 36.8 אבל את לא מטופלת תרופתית ביתר לחץ דם, ולא סובלת ממחלה נילוות נוטספת כמו סוכרת, קולבטרול, דום נשימה בשינה - כך שמבחינת הקופה את לא עומדת בקריטריונים.
    ממליצה לך בחום לאמץ "ניתוח וירטואלי" לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מתאים, לשלב פעילות גופנית ולהירשם לקבוצת תמיכה - כל זאת תצטרכי לעשות גם לאחר ניתוח קיצור בבית חולים.
    מבטיחה לך שאם תתמידי ותחליטי לשנות הרגלי אכילה - תצליחי ותהני מהתוצאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו