פסכיאטר באזור השרון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פסכיאטר באזור השרון
    רויטל
    09/04/2012

היי, אני לפני ניתוח שרוול וצריכה עוד לקבל הבחנה מפסיכאטר. מישהו מכיר בפסיכאטר שמקבל באופן פרטי ומאושר לתת חוות דעת לפני ניתוח באזור השרון? תודה,

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסכיאטר באזור השרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רויטל- תגובה

שולה זק
    09/04/2012

לאיזה קופה את שייכת ומי המנתח שלך. לעניות דעתי כבר לא מפנים היום לחוות דעת פסיכיאטרית. בכל אופן, זה אמור להיות פסיכיאטר של הקופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

רויטל
    10/04/2012

היי שולה, תודה על התשובה. אני מבוטחת של לאומית, עדיין לא קבעו לי מועד לניתוח עד לחוות דעת של פסיכאטר. הייתי אצל דר' ניר ברק שאישר את הניתוח עקרונית. אני מעדיפה ללכת לפרטי מאשר לפסכיאטר של הקופה. האם מכירה כזה? בנוסף אני מעדיפה לעשות את הניתוח במדיקל סנטר, אני עוד לא כל כך סגורה על עצמי האם לבצע את הניתוח בכלל.אבל בודקת את כל האופציות. אשמח לדעת קצת יותר אם תוכלי להאיר את עיניי. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

שולה זק
    10/04/2012

שלום רויטל,
    לגבי פסיכיאטר איני יכולה להיות לך לעזר.
    אני ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות כאן בפורום ולקרוא שם את השאלות והתשובות. כמו כן לעלעל בדפי הפורום וכך תקבלי תמונה פחות או יותר שלמה ומאוזנת.
    כמו כן את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בכל דרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל אבחנה לאישור של דר' ברק

חיובית
    10/04/2012

אין צורך ללכת לרופא פרטי.

כל פסכיאטר של הקופה - בבדיקה של כמה דקות יתן לך את ההמלצה לדר' ברק.

(גם בני וגם אני עברנו את הבדיקה).

אם את רוצה לבדוק לעצמך דברים ולהעזר בו בתהליך, זה כבר משהו אחר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם על התשובות

רויטל
    11/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו