יוצאת לדרך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יוצאת לדרך
    מירב פרג
    09/04/2012

שלום לכולם וערב טוב .אחרי כל כך הרבה קריאת חומרים על ניתוח שרוול וצפייה בסרטונים ו"חקירה צולבת של מכר" החלטתי ללכת על זה כמו שאומרים,די נמאס לי להתחיל דיאטה די נמאס לי להישבר,די נמאס לי להתנשם ולהתנשף על כל פעולה שאני עושה,די נמאס לי לסחוב את השק הזה שנמצא עליי "שק השומן" לכן פניתי לרופא המשפחה וסיפרתי לו על החלטתי ,הוא לא רופא שמרבה במילים ולא נותן יעוץ יתר על המידה רק הוא הפנה אותי לבית חולים "קפלן" להמשך בירור. קראתי המון על אסיא מדיקל,ועל אסותא,ועל בתי חולים פרטיים שכדי לעשות שם את הניתוח אך לא שמעתי על בית חולים "קפלן" שעושה ניתוח שרוול קיבה ואין לי המלצה על שום רופא.(מה שכן בית החולים הוא קרוב למקום מגורי,ילדתי שם את שני ילדיי וגם נותחתי שם)והתרשמותי מבית חולים זה שהוא בית חולים טוב והצוות שאני נתקלתי בו מעולה אך שאלתי היא איפה בכל אופן כדי בית חולים פרטי או קהילתי?אשמח לשמוע תשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצאת לדרך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי חולים - תגובה

שולה זק
    09/04/2012

שלום מירב
    כל בתי החולים הציבוריים מבצעים ניתוחים לקיצור קיבה, לרבות בית חולים קרפלן. . הרופאים המנתחים בבתי החולים הציבוריים מנתחים גם במרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אישי ועוד.
    ההבדל הוא שבבית חולים ציבורי, כמו קפלן, הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ואילו במרכזים הפרטיים הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית, שגובהה משתנה ממרכז למרכז, סוג הביטוח והרופא המנתח.
    האם את עומדת בקריטריונים לניתוח מה הBMI שלך?? גובה ומשקל?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב פרג

מירב פרג
    10/04/2012

שולה שלום רב! תודה על תשובתך הייתי שמחה עם יש המלצות לגביי רופא שבמצע את ניתוח שרוול בקפלן משהו שאני יכולה לבר עליו בגוגל ולשמוע תגובות עליו.עכשיו בקשר לשאלתייך משקלי 112קג וגובהי 170ס"מ .אבי נפטר מסכרת ואימי חולת סכרת כך שאני מקפידה לעשות בדיקות אחת לחצי שנה.עברתי טיפולי פוריות בשני הריונות ולאחריהם היה לי לחץ דם גבוהה שנזקקתי לכדורים היום הלחץ דם שלי מאוזן יחסית (ללא כדורים) אז האם אני מתאימה לניתוח שרוול קיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב פרג - תגובה

שולה זק
    10/04/2012

שלום מירב,
    לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 38.7 ללא מחלות נילוות כרגע (תודה לאל), כך שאינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
    בבית חולים קפלן יש יחידה מעולה לניתוחי קיבה עם מרפאה רב תחומית. אם איני טועה שם המנתח הוא סוסמיאן משהוא כזה. תצלצלי לבית חולים ותשאלי. בעיקרון כל המנתחים בתחום הם כירורגים בכירים ומנוסים.
    אני ממליצה לגשת לדיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך לשינוי הרגלי אכילה, לשלב פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה ואי משוכנעת שתגיעי לתוצאות משביעות רצון ותהיי גאה בעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף קיבה

מירב פרג
    11/04/2012

האם גם במעקב קיבה צריך להיות bmi40 אם אני בריאה בדרך כלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף קיבה - תגובה

שולה זק
    11/04/2012

ניתוח קיצור קיבה כולל 4 סוגי ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תרחסריון.
    בשביל לעבור ניתוח קיצור קיבה צריך לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי.
    סוג הניתוח מותאם למטופל על פי ההסטוריה הרפואית שלו, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו