מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך זה יעזור ליגל12/02/2008
אם הבעיה היא בראש ולא בקיבה. אני מכירה גם משהי שהשמינה המון לאחר ההרזיה כתוצאה מהניתוח. לכן אני מתלבטת. מה דעתכם?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל מתחיל בראש
שולה זק12/02/2008שלום גל
נכון הכל מתחיל בראש. אם את מודעת למצבך הנוכחי והגעת למסקנה שכך לא טוב ושאת רוצה להביא לשינוי - זו כבר התקדמות חיובית. ניתוח הוא כלי. "שוטר" בבטן הצמוד אלינו ועוזר לאמץ הרגלי אכילה נכונים בכמויות קטנות ובשילוב פעילות גופנית. פשוט ללמוד לאכול כך שנהיה מאוזנים וגם רזים.
הייתי ממליצה לגשת להתיעצות לרופא כירורג בריאטרי (לניתוחי קיבה) ובמקביל לגשת גם לתזונאית .
בברכ,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עוזר רק בעזרה מצידך
ליבי14/02/2008ניתוחים לקיצור קיבה הם לא מטה של קסם. על מנת לרדת במשקל בצורה טובה ובריאה יש לאמץ הרגלי חיים טובים וחדשים. רק אלה יעזרו למנותחים לשמור על ההשגים שהשיגו עד כה.
אני לא יודעת מה איתך אבל 2 אבני הנגף שלי עד היום היו כמות האוכל - הייתי רעבה ויכולתי לאכול ה-מ-ו-ן. שום דבר לא סיפק אותי. ומתוק - שמאז הניתוח שעברתי (שרוול) אני לא מצליחה להכניס הרבה אלא רק קצת.
הניתוח עזר לי בשני הדברים הללו וזה מה שדיאטה לא יכלה לעשות. אבל, וזה אבל גדול - לאחר הניתוח נכנסתי למשטר של אכילה מסודרת, שתיית מים ופעילות גופנית ואלה גורמים לכך שארד בצורה בריאה במשקל.
גם לי המלחמה היא יומיומית וגם אני יודעת שאם לא אשים לב אעלה בחזרה.
איזה ניתוח עברה המנותחת שאותה הזכרת בהודעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)