מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוקפת את השרוולתהל10/04/2012
חג שמח לכולם!
אחרי סיפור הצלחה "מסחרר" של ניתוח שרוול העלתי כמעט את כל המשקל שהשלתי. עצוב לי מאד, אני מאוכזבת מחוסר היכולת שלי להציב לעצמי גבולות... אני פשוט לא מסוגלת לראות עצמי בראי מרוב ששמנתי!!! רק אחרי שחווים את חווית הרזון אפשר להעריך אותה באמת :( הייתי לפני חודשיים+ אצל הרופא שניתח אותי והוא המליץ על שיקוף ואחכ לחזור אליו וכנראה שהשלב הבא מעקף. אשמח לשמוע ממי שעבר מעקף קיבה- "חוויות לקראת ובעקבות".
אשמח ואודה למי שיסכים לשתף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוקפת את השרוול - תגובה
שולה זק10/04/2012שלום תהל יקירתי,
צר לי לשמוע שהעלת את המשקל שהורדת. בל נשכח שבאמצע היה לנו הריון נפלא שבא אחרי 3 חודשים מניתוח השרוול.
תתקשרי אלי ואתן לך את הנייד של עופר והוא יתן לך את כל האינפורמציה הדרושה לגבי מעקף קיבה.
אני בטוחה שגם דר' דושקובסקי יתן לך את מלוא המידע. את בידיים טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה תודה רבה
תהל11/04/2012אכן אינני שוכחת את ההיריון שבמהלכו שמרתי נפלא אלא שאחר כך הכל השתבש...
אצור איתך קשר לקבל המספר של עופר.
בנוסף, אשמח לשמוע תגובות ממנותחים שעדיין חברים פעילים בפורום.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית
ליאת11/04/2012היי תהל, אני עשיתי שרוול לפני כחודש ואני אשמח אם תספרי לי קצת ממה השמנת. אני חס וחלילה לא שופטת אלא מאוד מפחדת שגם לי זה יקרה והייתי רוצה לדעת ממה חשוב להמנע. האם שמנת מאכילת מתוקים ונישנושים או מאוכל? האם הצלחת באיזשהו שלב לאכול כמויות גדולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת....
תהל13/04/2012היי ליאת!
השתרוולתי לפני כשנתיים בדיוק. השנה שלאחר מכן היתה השנה הכי הכי יפה בחיים שלי! השלתי כמעט 40 קילוגרמים. כשלושה חודשים לאחר הניתוח נקלטתי להיריון והיה לי ברור שאשמור על המשקל, ואכן המשכתי להשיל ממשקלי. בסוף ההיריון הגעתי ל84 קילוגרמים. התקופה הקשה היתה השנה האחרונה... הנקתי, שהיתי בבית כחמישה חודשים ובכל הזדמנות הייתי ממתיקה את יומי בחטיפים ושוקולדים- לא אוכל. גם כשניסיתי לעצור את עצמי זה לא צלח. לאט לאט עליתי במשקל אבל בענק... כמעט וחזרתי למשקלי. בשלב מסויים נבהלתי מעצמי ופניתי למרפאת הרופא המנתח, שם הוסבר לי כי אני אחד מהמקרים של חוסר הצלחה בניתוח. ראוי לציין כי גיסתי עברה את אותו התהליך כמוני (בדומה לבת דודה שלי) ושלושתנו שמנו בענק (בעקבות היריון).
אני מאשימה אך ורק את עצמי בחוסר היכולת לשלוט בדחף האכילה, זו אכילה רגשית בלבד! כשמנתחים אותנו מנתחים את הקיבה ולא את הראש:-(
אני מעריצה אנשים שמצליחים לשמר את המשקל לאחר הירידה המשמעותית, שמצליחים לסגל לעצמם אורח חיים בריא, שברגע של חולשה או קושי מצליחים לגשת לקבלת עזרה בקבוצת תמיכה... אני נכשלתי! המנתח שלי היה מקסים ומקצועי מאד.
אם ישאלו אותי היום האם הייתי עוברת שוב את הניתוח או אמליץ לאחרים- חד משמעי כן! זה משנה חיים.
כל כך מפריע לי לחזור למשקלי הקודם, זה בלתי נשלט. אני מתאכזבת מעצמי מאד ממש "מתבאסת" אבל במקביל ממשיכה לאכול. לופ קשה.
בכל מקרה, תשמרי על כללי הניתוח- תפרידי שתיה ואוכל, תפסיקי ביס אחד לפני שאת מרגישה שאת שבעה, תהיי חברה בקבוצת תמיכה ואל תהססי לצלצל בפעמון כשקשה.
המון הצלחה בדרכך החדשה, אחרי הניתוח הרגשתי שנולדתי מחדש...
וגם בקיץ הקרוב אני מקווה להיוולד מחדש ומשם רק להמשיך ולצמוח... שהמשקל כבר לא יהיה אחד מהעיסוקים המרכזיים בחיי- הלוואי!
חג שמח ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל יקרה
ליאת13/04/2012אני מודה לך על הכנות והאומץ. זה לא מובן מאליו. אל תיהיי כל כך קשה עם עצמך. אנחנו בסך הכל בני אדם.. אני מבינה את האכזבה והתסכול שלך אבל תזכרי שאחרי הכל את לא גנבת ולא רצחת אף אחד. אני דיי בטוחה שכל מי שנמצא פה ו/או עבר את הניתוח "סובל" מאותן בעיות כמו שלך. אכילה רגשית היא סיפור חיינו ובגלל זה אנחנו סובלים מעודף משקל. תיהיי חזקה ותמשיכי להיות אמיצה! אני בטוחה שעם הרצון העז שלך את תצליחי שוב להגיע למקום בו את רוצה להיות! תודה על התגובה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל היקרה- תגובה
שולה זק13/04/2012נהנתי לקרוא את שהעלת בפורום. מצטערת שכך פני הדברים, אבל גאה בנחישותך לטפל בעצמך ולחזור לדרך הנכונה. לעבור ניתוח נוסף ולשנות את הרגלייך.
ברשותך, אני מעבירה את המסר שלך כלשונו מלשאלות הנפוצות.
אני ממליצה להיות בקשרכבר עכשיו, עם אושרת הדיאטנית בצפת, ולהנתחיל איתה את הדרך של הטמעת שינוי הרגל אכילה, חשיבה ודרך חיים.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל יקרה
יעל הצפונית13/04/2012הצטערתי מאד לשמוע על הכישלון שלך. אני זוכרת שלפני שעברתי את הניתוח שוחחתי איתך בטלפון בשלב ההתלבטויות שלי, ואת סיפרת לי על הצלחתך וכמה שאת מרוצה. ממש מצטערת לשמוע שהכל השתבש לך. אבל אני מאחלת לך שתצילחי בדרכך החדשה.
כמו כן אני רוצה להוסיף משהו לגבי קבוצת תמיכה.
את כתבת כמה זה חשוב ואני מאד מסכימה איתך. גם אני צפונית כמוך ומאד חסרה לי קבוצה שכזו באזורנו. אני ניסיתי מס' פעמים לפנות לבי"ח צפת כדי שיארגנו קבוצה שכזו ולצערי לא יצא מזה שום דבר. אני חושבת שכדאי להמשיך וללחוץ עליהם, ואולי אם הם יראו שיש כזו דרישה לקבוצת תמיכה אולי בכל זאת יזוז משהו בנושא.
בסך הכל זה מאד חשוב לכל התהליך הזה וחבל שיהיו עוד כשלונות כמו שלך.
אם גם את מעוניינת בזה אולי תוכלי גם כן לבקש מהם ואם עוד צפוניים מנותחים יפנו אליהם, אולי יתקדם משהו בנושא. אפילו לפנות לאשרת הדיאטנית שלהם. אני בטוחה שהיא יודעת שמערך תמיכה אחרי הניתוח חשוב ביותר. זה לא חוכמה לנתח, ולשלוח את המנותחים להתמודד לבדם עם המצב החדש.
מאחלת לך בהצלחה בניתוח המעקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה- תגובה
שולה זק13/04/2012הלחץ צריך לבוא במקרביל להנהלת קופת חולים שיקצו את המשאבים (הקיימים) לפתוח קבוצת תמיכה.
כמו כן ללחוץ על הנהלת בית החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)