מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לקראת מפגש האביב של הפורום !!!מקס ברנר14/04/2012
בשעה טובה הפסח חלף עבר לו ! לא נאריך בהחלפת חוויות התמודדות עם קשיי החג-יש עוד כמעט שנה עד הפעם הבאה...
האביב חוגג במלוא עוזו,ונראה שהגיעה השעה להתחיל לגלגל את המפגש הבא.רבים מרגישים בצורך (כולל בני המחזור המהולל שלי, שרובם ככולם הפכו, כמוני, לקוראים נסתרים שנזהרים לא להשאיר טביעות אצבעות...).
הדרישות לא מסובכות:מיקום מרכזי יחסית שכל המעוניין-ממטולה ועד ב"ש-יוכל לחיות איתו בשלום,אפשרות הגעה נוחה גם בתחבורה ציבורית,מידה של פרטיות למתכנסים,כיבוד קליל כשר וגם מרצה מרתק מהמועדון של שולה.
צריך לקבוע מועד (מה אתם אומרים על השבוע שלאחר שבועות ?! )לאתר מקום מתאים ולהתחיל להתארגן .
וכמו באיזו בדיחה יהודית ישנה שלא אספר הפעם-הגיתי את הרעיון ואני מפנה את הבמה .
כל הקרדיט יישמר להנהלה.קדימה שמנמנים חביבים שלי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת מפגש האביב של הפורום !!! - תגובה
שולה זק15/04/2012מקסי היקר,
בקרוב מאוד
לפי המפרט שהצעת
פרטים בהמשך
לכל בני המחזורים הנסתרים השמיעו קרול מידי פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוח בחיפה
זיו17/04/2012שולה, אשמח להציע מקום למפגש בחיפה במיקום מרכזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש אביבי לחברי הפורום
לי19/04/2012אני 3 חודשים אחרי ניתוח, וההרגשה נהדרת, כמעט 22 ק"ג פחות,
אני מאוד אשמח להשתתף במפגש הפורום, תפרסמו מקום. אשמח גם להירתם לצורך הארגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפה נראה לי אחלה מקום
תמר נהריה29/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חדש ??פתחתי השרשור לפני חודש
מקס ברנר14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתוחים להצעות- תגובה
שולה זק16/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש
סיגל24/04/2012אשמח מאוד להשתתף במפגש כאשר יתקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים מפגש
תמר נהריה27/04/2012יאלה חברה להתארגן ולהודיע על מקום נוח לכולם, ולמה אחרי שבועות? זה עוד המון זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע למפגש
שלמה מסאסא17/05/2012שולה ומקס,
תודיעו איפה ומתי. נכון להיום שוקל 67 ק"ג. שנה וחודש לאחר המעקף.
ערב נעים שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)