בת 16.5 ששוקלת 100 קילו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בת 16.5 ששוקלת 100 קילו
    אורנה
    15/04/2012

שלום רב , אני בת 16.5 ושוקלת 100-101 הגובה שלי הוא 1.59 וחצי מגיל 5 התחלתי להשמין וכבר בכיתה ב' הגעתי למשקל של 50 קילו לחטיבה עליתי עם משקל של 80 קילו על גובה של 156 בכיתה ט' כבר הייתי 90 קילו וכיום אני בכיתה יא' עם משקל שיא של מספר תלת סיפרתי כל השנים הללו ( 11 שנה ) ניסיתי להיאבק עם המשקל ללא הצלחה וגם כשניסיתי לרדת והצלחתי עליתי הכול במהרה עם ריבית מגיל קטן אני נאבקת במשקל ולא מצליחה לתרגל הרגלי אכילה נכונים ולאכול בכמויות קטנות , מהסיבה הפשוטה - אני לא מצליחה כבר לשבוע. הגוף שלי רגיל כבר 11 שנה לכמויות גדולות בכדי להגיע למצב של שובע מידי פעם יש לי לחץ דם גבוה , לא באופן קבוע .. זה עולה ויורד אצלי ויש אצלי במשפחה תורשה של מחלת הסכרת גם מצד האבא וגם מצד האמא , וסבא שלי נפטר ממחלת לב שזה גם תורשתי אצלנו אני לא חושבת שאי פעם אני יצליח להרזות בכוחות עצמי ללא התערבות כירורגית , כי אני לא מצליחה לשבוע כמעט אף פעם וניסיתי מיליון ואחת דיאטות מגיל קטן ללא הצלחה , הלכתי לדיאטנים , קראתי מאמרים , דיברתי עם מלא מורים לספורט , ניסיתי מלא סוגי דיאטות , כל דיאטה אפשרית וכל שיטה אפשרית שאני מכירה שום דבר לא עוזר לי ... זה מן גלגל שחוזר על עצמו ואני לא מצליחה לעצור , האם אני מתאימה לניתוח הצרת קיבה בשיטת הטבעת ? תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 16.5 ששוקלת 100 קילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לילדים- תגובה

שולה זק
    15/04/2012

שלום אורנה,
    לפי הנתונים שרשמת את מאוד גבולית בקריטריונים (של מבוגרים). שבוע שעבר היתה כתבה בטלויזיה על השמנה בילדים.
    הקריטריונים לאישור ניתוח לילדים שונים ונוקשים יותר מאלה למבוגרים.
    אני ממליצה לגשת עם הורייך לרופא מנתח בתחום ניתוחי קיצור קיבה, שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטורחיה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה - ובהתאם לנתונים אלה מחליטים יחד עם המנתח איזה סוג ניתוח הכי מתאים לך. הדרך, בגילך ארוכה - צריך ליווי פסיכולוג, דיאטנית, עובדת סוציאלית.
    גשי עם הורייך לרופא המטפל ובקשי הפניה להתחיל את התהליך.
    דעי ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד - להיות במעקב דיאטנית, לאכול על פי תפריט שהדיאטנית נותנת, לשלב פעילות גופנית.
    אישית הייתי מציעה לך - לקחת ברצינות את נושא שינויי הרגלי אכילה ואורח חיים. לגשת לקבל תפריט מתאים ולעסוק בספורט ואני משוכנעת שהתוצאות אליהן תגיעי ישמחו אותך ותהיי גאה בעצמך ויכולתך לשלוט בחייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו