מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מנותחת טרייהמרסי15/04/2012
שלום רב, אני 5 ימים אחרי ניתוח שרוול ואני מאוד מעוניינת לקבל עצה איזה ויטמינים כדאי ומומלץ לקחת בשלב זה וכמובן תוספי מזון ומינרלים לחיזוק השיער.
תודה רבה,
מרסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנותחת טרייה - תגובה
שולה זק15/04/2012שלום מרסי,
בשעה טובה לך שאת אחרי.
אני מניחה ששתחררת מבית החולים עם הנחיות של דיאטנית לימים הקרובים.
תיכנסי לשאלות הנפוצות ושם תמצאי המלצות של הילה הדיאטנית לויטמינים וכן לתפריט לימים הראשונים.
רצוי לקבוע תור לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט לירידה מאוזנת ובריאה במשקל.
בהצלחה.
בימים הראשונים אחרי הניתוח כדאי לקחת מולטיויטמין נוזלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת כדורים בשבוע הראשון לאחר
מרסי16/04/2012שלום, "שורוולתי" ב-10.4.12, מאור מעניין אותי לדעת מה הסיבה בגללה רצוי לקחת ויטמינים בכדורי מציצה/סירופ וכד' בחודש הראשון לאחר ניתוח שרוול. היום רכשתי את הערכה של bariatric aid 2 של supHerb שהבנתי היא הכי מומלצת ומלאה, ולפי מה שהבנתי בערכה הראשונה המולטיויטמין הוא סירופ ובשניה כדורים. אין לי בעיה לבלוע כדורים - נאלצת לקחת אלטרוקסין ולוסק. ולכן נאמר לי שעדיף לי לקנות את השניה כי הטעם של הסירופ נורא מר, ויש לי אםזה בעיה קשה. נאמר לי שהכדור הוא בגודל אקמול וניתן גם לרסק אותו. השאלה שלי היא האם בליעת הכדור בשלב זה לאחר הניתוח יכול לגרום נזק? כמו כן אני לקוחת באופן קבוע מזה כשנתיים להקל על תופעות הPMS ספק גיל מעבר :) קפסולת תערובת צמחים טבעית הנקראת female Viril המורכבת מג'ינסן סיבירי ועוד כל מיני שורשים הכדור הוא בגודל לא גדול והתכולה שלו זה אבקת צמחים. היום לקחתי אותו בפעם הראשונה לאחר הניתוח, האם זה יכול לגרום נזק? אני גם חוששת למה שיקרה אם אעשה הפסקה גדולה מידי בנטילתו. המון תודה על כל התשובות.
עוד דבר אחד מאוד אשמח לקבל המלצה לדיאטנית המתמחה בתחום באזור נהריה והגליל המערבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת כדורים בשבוע הראשון לאחר - תגובה
הילה כהן17/04/2012שלום מרסי
ההמלצה לא ליטול כדורים גדולים כמו המולטיויטמין או משככי כאבים הינה לפחות לחודש - חודש וחצי מהניתוח . לוסק ואלטרטקסין נחשבים כדורים קטנים ולכן עוברים בקלות .
בשלב זה את יכולה לקחת מולטיויטמין נוזלי או לבליעה לדוג' : צנטרום ג'וניור , קנגוויטס של סולגאר , צנטרה קיד , אופטימה ג'וניור , ויטמולט הכמות כמובן כפולה מזו של ילד , לפי הרשום על האריזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי
מרסי24/04/2012שלום, היום אני 14 יום לאחר ניתוח אוכלת טחונים. כתוב לי שאפשר קואקר אז הכנתי לי דייסה עם קואקר אינסטנט הדק האם זה בסדר או שזה חייב לגמרי טחון? מצד שני עם זה מרגיש טוב ולא כואב זה אמור להיות בסדר, נכון? ועוד שאלה רק ליתר ביטחון האם יש בעיה לעשות טיפול להסרת שיער בלייזר לאחר הניתוח? או שאין כל קשר בין השניים.
המון תודה וחג עצמאות שמח,
מרסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאבון- תגובה
שולה זק24/04/2012את יכולה לאכול אם רשמו לך את מרגיש טוב
את יכלוה לעבור טיפול לייזר
אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)