בדרך לניתוח שרוול...מפחדתתת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדרך לניתוח שרוול...מפחדתתת
    קרן
    15/04/2012

שלום לכולם!!! היי שולה, סוף סוף יש תאריך לניתוח ואני לא יודעת למה תפסתי פחד כזה ענק פתאום, שמעתי מאנשים שההחלמה לא קלה התופעות שעוברים אחריי ... חלום חיי כבר להוריד במשקל ולהיות אחרי פתאום אני מהססת מפחדת אשמח לשמוע קצת...ממי שאחרי ובכלל... אני מעשנת מותר לעשן אחרי???

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה טבעית - תגובה

שולה זק
    16/04/2012

בשעה טובה על התאריך לניתוח.
    הדרך להגשמת חלומך מתקצרת.
    לפחד/לחשוש/להסס זה טבעי ואנושי. הייתי מופתעת לו נשארת אדישה.
    ההחלמה מאוד אישית מאדם לאדם. אני יכולה לתת לך דוגמא של חברה שלי. שנותחה ביום ראשון. יום רביעי שוחררה מבית חולים ויום ראשון לאחר מכן הלכה לעבוד. היא עצמאית - ספרית ופשוט הרגישה נפלא.
    כנסי לשאלות נפוצות ותקראי בעיון...תראי כמה זה ירגיע אותך ויחזק אותך.
    את מוזמנת בכל עת להתקשר אלי.
    ום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

אפרת עוזיאל
    16/04/2012

זה שאת חוששת ומפחדת זה טבעי לגמרי
    זה לא יעזור אם אני יגיד לך שאין לך ממה לפחד כי הפחד קיים.
    אני עברתי את הניתוח לפני שנה וחמישה חודשים לא היו לי כאבים מהניתוח אפילו לא לרגע במשך יומיים היו לי בחילות וזה הכל.
    התוצאה שווה את הדרך זאת המתנה הטובה ביותר לעצמך
    ורק כדי שתביני מה התוצאה הינה תמונה שלי של לפני ואחרי
    ירידה של 55 קג
    שיהייה המון המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי

אפרת עוזיאל
    16/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת...

קרן
    16/04/2012

קודם כל תודה שולה, על התמיכה... ואפרת את נראיית מעולה!!! איזה כיף זההה חיים אחרים נכון???? אצל מי נותחת??? וואי איזה חלום זה בשבילי..אני חולמת לקום ככה יום אחרי הניתוח ולדעת שהכל עבר ומאחוריי... ולהתחיל את ההתמודדות האמיתית חלוםםםםםםםםםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים אחרי???

קרן
    16/04/2012

אני אמא לשלושה ילדים ותינוקת בת חצי שנה.. הבנתי שאסור להתאמץ ולהרים כבד אז איך אטפל בקטנה להרים אותה? אני כל כך מפחדת מההחלמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

אפרת עוזיאל
    18/04/2012

אני נותחתי אצל פרופ רובין בתל השומר
    כשהלכתי לניתוח הבת שלי היתה בת 3 והבן בן שנה וחצי
    וזה נכון שבשבועיים הראשונים אומרים לך להשתדל לא להרים
    היתה לי עזרה ענקית מאמא שלי ומבעלי.
    וכן זה נכון זה פשוט חיים אחרים לגמרי אני נהנתי גם מכל רגע ורגע מהתהליך עצמו
    תודה על המחמאות ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי..

ליאת
    18/04/2012

אני כל כך מבינה אותך שאת אפילו לא מסוגלת לדמיין.. נותחתי שרוול בבי"ח כפר סבא לפני חודש וחצי. אני חייבת לציין שלפני הניתוח כשמאוד חששתי כולם אמרו לי: זה כלום, זה שווה את זה" וכו'. אני מסכימה עם החלק השני של המשפט. זה אכן שווה את זה! אבל זה לא "כלום". זה ניתוח לכל דבר ועניין. אמנם זה ניתוח עם מעט סיכונים אבל זה עדיין ניתוח. יש כאבים (שאופטלגין מרגיע אותם..), יש תחושת אי נוחות בשבוע הראשון ועוד אי אלו תופעות שמשתנות מאדם לאדם. גם לי יש ילד בן שנה ואחד הדברים שהטרידו אותי זה מתי אוכל להרים אותו. הרופא בבי"ח מאיר בכ"ס אמר לי שאני יכולה להרים אותו ברגע שאני חוזרת מבי"ח הביתה. כמובן לא להחזיק אותו הרבה זמן אבל אפשר להרים מהרצפה ללול ולמיטה ולעגלה וכו'..
    גם אני מעשנת ולא ידעתי שלא מומלץ אחרי הניתוח וכשבוע אחרי התחלתי לעשן שוב.
    שבוע ויומיים אחרי הניתוח חזרתי לעבודה (משרדית) וכבר לקחתי את שני הילדים לגנים לבד.
    בשורה התחתונה, זה ניתוח על כל המשתמע מכך אבל שווה את כל ה"סבל" הלא גדול שמתלווה אליו.
    דרך אגב, אני 15 קילו פחות היום. תענוג.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

אפרת עוזיאל
    18/04/2012

אף אחד לא אמר שזה לא ניתוח לכל דבר
    לי אישית לא היו כאבים בכלל רק בחילות נוראיות
    אבל ברור שכל אחד מגיב אחרת.
    אני מצדיקה אותך בהחלט שזה היה שווה הכל התוצאות מדהימות
    וגם אני חזרתי לעשן שבוע אחרי (לצערי)
    שיהייה המון המון הצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5 חודשים אחרי, אושר גדול ובריאות

dindin
    18/04/2012

אני בת 36 ונותחתי בנובמבר האחרון ע"י ד"ר מחאג'נה המקסים, שקלתי 114 ק"ג וסבלתי מלחץ דם גבוה(מטופל ע"י כדורים) ומסכרת (270 בצום), שוקלת היום 75 ק"ג והאושר הגדול ביותר הוא בדיקות דם תקינות לחלוטין בלי שום כדורים(חוץ מהויטמינים) נכון זה כיף לקנות בגדים אבל זה לא העיקר, העיקר זה הבריאות ותודה לד"ר מחאג'נה על המתנה שקיבלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנות אתן מקסימות!!!

קרן
    19/04/2012

תודה על העידוד!!!!! אם כל העידוד אני עדיין מפחדת חחחח.. מאמינה שזה יעבור לי, יש לי כבד שומני למישהי היה??? אני אמורה להתחיל את דיאטת נטולת הפחמימות ...
    מקווה שהכל יעבור בשלום ומאמינה שיהיה טוב... כיף לראות את הפורום פה כמה אחד מעודד את השני ומחזק בקרוב אני יעלה תמונות שלפני ואחרי חחחח..תודה שוב לכולכןןן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה- תגובה

שולה זק
    19/04/2012

כבד שומני זו תופעה נילוות להשמנה החולנית.
    הדיאטה דלת הפחממות (דיאטת חלבונים) לפני הניתוח, נועדה להקטין את הכבד השומני ולעזור למנתח להרים ולהזיז את הכבד.
    אנחנו כאן איתך. את תעברי את זה כמו גדולה ותצטרפי לרשימת המאושרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

קרן
    19/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לתודה לד"ר מחג'נה

תמר נהריה
    19/04/2012

אני גם חצי שנה אחרי שרוול שקלתי 111 ק'ג היום אני שוקלת 78 מרגישה נהדר , ומקבלת המון מחמאות . זה עולם חדש לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו